„To me je osakatilo, ali život ide dalje!" Goca Lazarević otvorila dušu: Zaslužujem još ljubavi!

02.10.2022

20:53

0

Pevačica za sobom ima jedan brak, ali to joj nije bio i jedini put da je nekog volela

„To me je osakatilo, ali život ide dalje!" Goca Lazarević otvorila dušu: Zaslužujem još ljubavi!
Copyright Goca Lazarević ATAImages/Antonio Ahel

Govoreći o nekim minulim danima, Goca Lazarević dotakla se i svog emotivnog statusa. Uprkos mnogim pitanjima okoline, napominje da emotivnog partnera nema, a zatim i objašnjava kakav on mora biti da bi se ona „za njim okrenula".

- Mnogi me pitaju da li sam zaljubljena, a ja ne lažem. Da sam zaljubljena nisam, nemam emotivnog partnera - istakla je pevačica tokom gostovanja u „Premijeri - Vikend specijalu".

Zatim, ispričala je koliko je ljubavi imala do sada.

- Zaljubljena sam u moj nov način muzike... U životu sam imala dve ljubavi i stvarno mislim da je to malo i da sam zaslužila još. Nisam imala samo dve veze, ali sam imala samo dve ljubavi - rekla je, a zatim dodala:

- Svi znamo šta je to nešto, a šta je prava ljubav. (Godine) 1996. sam mnogo volela, a onda nas je on napustio. Ja sam od tada sakata, ali život ide dalje. Meni neko mora da se sviđa, da bude šamantan. Muškarac mora da me impresionira, da budem ponosna na njega. Moji vršnjaci mi mirišu na smrt - našalila se na kraju Goca u pomenutoj emisiji.

Podsetimo, Lazarevićeva je svojevremeno bila u braku s kompozitorom Milutinom Popovićem Zaharom. Posle razvoda, a i pošto je decu izvela na pravi put, upoznala je biznismena Branka za kog je neretko isticala da je njena najveća ljubav. On je, međutim, preminuo u svojoj 55, a s Gocom nikada nije „otišao pred oltar". Ona je, naime, prema njenim biografskim detaljima, smatrala da to nije u redu prema njenim naslednicima.

Pevačici je trebalo dosta vremena da ga preboli.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike