Bolan razvod Goce Lazarević i Zahara: Pola godine je plakala zbog njega, a sada je isplivala njihova fotografija stara više od 30 godina

05.12.2022

22:40

0

Pevačica ističe da se ona sa decom, iselila iz stana u kom su živeli zajedno, a bivšem je ostalo sve

Bolan razvod Goce Lazarević i Zahara: Pola godine je plakala zbog njega, a sada je isplivala njihova fotografija stara više od 30 godina
Goca Lazarević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Goca Lazarević je bila u braku sa poznatim kompozitorom Milutinom Popovićem Zaharom skoro deceniju i po. Da je njihova ljubav bila velika svedoči i to što su u bračnoj zajednici Goca i Milan dobili dvoje dece ćerku Mariju i sina Miloša, kojima se danas pevačica ponosi.

Vremenom se ipak, ljubav ugasila. Na brak su stavili tačku još pre tri decenije, a sada je na društvenoj mreži Instagram isplivala fotografija iz perioda njihove najveće ljubavi, što će reći, pre nešto više od tri decenije. 

 

 

Ono što na osnovu fotografije možemo videti jeste da je Goca i dan-danas ostala dosledna plavoj boji kose koju je i tada imala, a Zahar je bio crn. 

Ljubavna priča Goce i Zahara je veoma teška, a pevačica je svojevremeno priznala da joj je dugo trebalo da preboli raskid. 

- Teško sam podnela rastanak. Tada sam bila na vrhuncu muzičke karijere. Rekla bih da sam imala sve, ali nisam imala sreće. Nakon razvoda pola godine nisam znala za sebe, non-stop sam plakala i bila utučena, ogroman šok. Iselila sam se iz zajedničkog stana bez razmišljanja. Zaharu nije padalo na pamet da izađe, pa sam ja s decom otišla u našu kuću koja nije bila dovršena - kazala je Lazarevićeva i dodala, da je kompozitor uvek vodio brigu o deci, iako ju je ostavio:

Printscreen KurirTv
Goca Lazarević

- Preuzela sam brigu o sinu i ćerku, ali i Milutin je, naravno, pomagao kad je trebalo, bio je uvek tu za njih. U tom periodu sam radila kao nenormalna, htela sam da tugu izlečim poslom - rekla je u emisiji „Iz profila“ pevačica. 

Podsetimo, danas Goca uživa u novoj emotivnoj vezi sa sa gitaristom sa kojim obrađuje svoje pesme, a bez ikakvog uzdržavanja je i priznala da je ponovo zaljubljena.

- Ma, evo, neka se zna, violinu je zamenila gitara – šaljivo je odgovorila Goca i kao svog novog partnera zvanično predstavila gitaristu sa kojim neko vreme nastupa.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike