Kejti Peri bivšem nadenula šok nadimak, pa napravila opštu pometnju! Evo i ko ju je otkucao: Raselu Brendu se ovih dana baš ne da!

21.09.2023

08:55

0

Četiri žene optužile su komičara za silovanje

Kejti Peri bivšem nadenula šok nadimak, pa napravila opštu pometnju! Evo i ko ju je otkucao: Raselu Brendu se ovih dana baš ne da!
Kejti Peri - Copyright Profimedia

Rasel Brend trenutno je u fokusu i domaće javnosti zbog optužbi četiri žene da ih je silovao između 2006. i 2013. godine. Jednu od njih, navodno, jeziva sudbina je sačekala oko pet meseci pošto su se komičar i pevačica Kejti Peri bili razveli. 

Ona još uvek nije otkrila „ono što zna o njemu i čuva to u sefu, za crne dane", kako je svojevremeno ispričala za štampu. Za razliku od nje, međutim, novinar Pirs Morgan nije uspeo da sakrije svoja saznanja u ovo vreme, kad se Rasel suočava s izuzetno strašnim optužbama, ma koliko se trudio da „ne gleda u tu stranu, jer to nije tačno". 

Morgan je, naime, istakao u jednoj kolumni kako je bio u prilici da upozna muzičku zvezdu i, tada je pokušao da ugovori intervju s njom - na „Vanity Fair-ovoj" žurki malo posle njenog rastanka od Brenda, pisao je za „The Sun". Ona mu je onda odgovorila kako nije spremna za razgovor, „posebno s njim, koji bi izvukao istinu (o Raselu) iz nje". 

Nadimak

Rasel Brend, Profimedia
 

Potom, kazala mu je kako smatra da „ljudi iz Britanije imaju toliko samopouzdanja". 

- Nezgodno je što mene to privlači. Obožavam ih... Dobro, ne sve. Ne Raspućina, očigledno - tvrdi Pirs da mu je Kejti rekla, nadenuvši šok nadimak bivšem suprugu. 

U kolumni za ovom zapitao se - šta to tačno njih dvojica imaju toliko zajedničko, da je Kejti Brenda tek tako nazvala - Raspućin. Sa druge strane, kada je komičar za to saznao, Morgan naglašava da je bio oduševljen jer mu se „dopada taj lik, što samo pogledom manipuliše i što je imao toliku moć... S kim sve nije bio, pio je, tukao se..."

Priča je svetlost dana, podsećanja radi, ugledala u jeku drame Rasela Brenda, kog četiri žene optužuju za fizičko i emotivno zlostavljanje. On sve to oštro negira, ali klupko ne prestaje da se odmotava. 

Pirs Morgan, Prodimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike