Četiri žene optužile Rasela Brenda za silovanje i emotivno zlostavljanje: Jednu navodno napao pet meseci posle razvoda od Kejti Peri!

17.09.2023

22:58

0

Dok on tvrdi da je sve to laž, klupko se odmotava...

Četiri žene optužile Rasela Brenda za silovanje i emotivno zlostavljanje: Jednu navodno napao pet meseci posle razvoda od Kejti Peri!
Rasel Brend - Copyright Profimedia

Četiri žene optužile su komičara Rasela Brenda za s*ksualni napad, silovanje i emotivno zlostavljanje. Prema njihovim rečima, sve se odvilo između 2006. i 2013. godine, objavljeno je u ekspozeu „Sunday Times-a" u subotu, pred koji je on dosta vremena proveo u poricanju skoro i svakog slova, bruje tamošnji mediji. Jedna od njih, inače, koja se predstavila kao Nađa, tvrdi da ju je primorao na odnos pet meseci posle razvoda od pevačice Kejti Peri u njegovom domu u Los Anđelesu.

- Viši je od mene, značajno, brzo me je pobedio. Iako sam non-stop ponavljala da me pusti i da se skloni, nije me slušao. Pribio me je uz zid... - delić je njenog stravičnog iskustva tokom kog je i naglasila kako nije koristio zaštitu.

Sa Kejti, inače, Rasel je bio u braku od 2010. do februara 2012. Ona se akonto ove drame još uvek nije javno oglašavala.

Izvesna Nađa, sa druge strane, kazala je za pomenute medije kako mu je posle svega poslala poruku sledećeg sadržaja:

Kejti Peri i Rasel Brend dok su bili zajedno, Profimedia
 

- Kad devojka kaže „ne", to znači „ne".

On joj je, prema daljim napisima, odgovorio sa:

- Baš mi je žao.

Odmah zatim, otrčala je u jedan centar gde pružaju pomoć žrtvama silovanja i za sve što joj se dogodilo, kaže, ima i dokaze.

Druga devojka, koja se predstavila kao Alis, navodno je imala samo 16 godina kada ju je Brend napao. Kako pre njega nikada nije imala odnose, pošto je to saznao, počeo je da joj tepa „bebo, dušo". Svakako, nije se zaustavljao. Treća koja je istupila pod imenom Fibi radila je s njim u LA-u i ranije 2013. bili su i u kratkoj vezi. Vremenom, stvari su se i te kako promenile i  „sve je postalo nasilno".

Poslednja, četvrta devojka koja se oglasila je u stvari njegova bivša, Džordan Martin, koja je o svom iskustvu govorila i u knjizi koju je napisala, „kNot: Entanglement with a Celebrity", prenose pomenuti mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike