Hari, odrasti! Pirs Morgan, nikad oštrije na račun princa: On je beskičmenjak koji krivi porodicu za svoje neuspehe!

17.05.2021

19:26

0

Kontroverzni voditelj nikako da spusti loptu - čim mu se ukazala prilika, udario je ponovo na vojvotkinju i vojvodu od Saseksa

Hari, odrasti! Pirs Morgan, nikad oštrije na račun princa: On je beskičmenjak koji krivi porodicu za svoje neuspehe!
Copyright Pirs Morgan Profimedia

Pirs Morgan, koji je dao otkaz u „Good Morning Britain” odbijajući da se izvini Megan Markl zbog javnih sumnji da je govorila istinu tokom velikog intervjua „pod palicom” Opre Vinfri, nikad snažnije „udario” je na princa Harija, te ga nazvao beskičmenjakom, kom bi „kraljica što pre trebalo da objasni ko je tu u stvari gazda”. Vojvoda od Saseksa nedavno je gostovao u podkastu Daksa Šeparda i pričao otvoreno o svojoj borbi tokom odrastanja, a zatim i velikoj želji „da prekine začarani krug” po pitanju podizanja dece i vaspitanja. Kako je tada rekao – često se pitao „da li on uopšte pripada tu”, trudeći se da ocu ne uzme za zlo to što se prema njemu ophodi onako kako jedino i zna – vođen primerom svojih roditelja. Međutim, Morgana je to toliko razbesnelo, da ga je bez pardona potkačio u najnovijoj kolumni , u kojoj tvrdi kako je „nekada hrabri Hari sada postao neviđeni slabić, koji svoju porodicu krivi – za sopstvene probleme ili neuspehe”.

– Izgubio je svoju zemlju, dostojanstvo i čini se da polako gubi i razum… Zaista je vreme da Njegovo Kraljevsko Licemerje prestane da maltretira svoju porodicu, da prestane da kuka o svemu i svačemu kad god stigne… Vreme je da odraste – pisao je Pirs, prenose strani mediji.

Princ Hari Profimedia

– Kraljica bi mogla da se pozabavi njime i pokaže mu ko je gazda – tako đto će i njega i Megan „da pretvori” u obične civile, bez zvanja – dodao je, pa svakako privukao veliku pažnju tamošnje javnosti.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike