Pirs Morgan je dao otkaz zbog njih: Megan i Hari su razmažena derišta, zlostavljaju porodicu!

31.05.2021

14:08

0

Posle slavnog intervjua u kojima su Opri Vinfri otkrili tajne kraljevske porodice, voditelj je dao otkaz, ali sada nastavlja da ih proziva

Pirs Morgan je dao otkaz zbog njih: Megan i Hari su razmažena derišta, zlostavljaju porodicu!
Copyright Profimedia

Voditelj Pirs Morgan komentarisao je dešavanja u britanskoj kraljevskoj porodici, a pre svega se osvrnuo na njihove bivše članove Megan i Harija, o kojima se oglasio ponovo uvredljivim tonom.

On je Megan i Harija nazvao “razmaženim derištima koji zlostavljaju porodicu”. Pirs se, zatim, osvrnuo i na princeze Euženi i Beatris, hvalivši ih, a koje je upoznao na londonskoj zabavi ranije ovog meseca i ponudio im roditeljske savete.

Megan Markl i princ Hari Profimedia

– Obe princeze poznajem od malih nogu i prošle su kroz teška vremena u centru pažnje medija, posebno u poslednje vreme zbog sramotnog prijateljstva njihovog oca princa Andreja sa milijarderom pedofilom Džefrijem Epstejnom. One se nikada ne žale, niti daju cvileće intervjue, niti javno kleveću svoju porodicu – rekao je on i dodao da im je rekao da je zahvalan na podršci njihove mame Sare Ferguson, vojvotkinje od Iorka.

Podsetimo, slavni britanski voditelj je dao otkaz nakon što su Hari i Megan dali ekskluzivni intervju Opri Vinfri o lošim odnosima iz kraljevske porodice.

Morgan je podneo ostavku nakon što je vojvotkinja od Saksesa, zbog njegovih komentara na račun nje i princa Harija, podnela preko advokata službenu pritužbu ITV-u na njegove komentare.

Pirs je na televiziji rekao:

– Ne verujem joj nijednu reč koju je izrekla. Ne bih joj verovao ni da čita vremensku prognozu – kazao je voditelj emisije “Good Morning Britain”.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike