Kejti Peri je znala sve grozne tajne Rasela Brenda i pre optužbi na njegov račun? Drama se nastavlja!

18.09.2023

23:20

0

Iako on sve oštro poriče, prašina oko komičara se ne sleže

Kejti Peri je znala sve grozne tajne Rasela Brenda i pre optužbi na njegov račun? Drama se nastavlja!
Kejti Peri i Rasel Brend - Copyright Profimedia

Kejti Peri jednom je prilikom nagovestila kako zna „sve prljave tajne bivšeg muža Rasela Brenda" - godinama pre nego što su se pojavile optužbe za silovanje na njegov račun. Pevačica je, naime, tokom intervjua za „Vog" 2013. popričala o „suprugu s kojim je bila u mnogo teškom braku", a njene reči sada se iznova prepričavaju zbog stravičnih tvrdnji žena da ih je on napastvovao od 2006. pa sve do godine kada je davala ovaj intervju.

Najpre, istakla je koliko je bila zaljubljena u njega kada mu je izgovorila sudbonosno „da" u Indiji, 23. oktobra 2010. Međutim, sve je palo u vodu već 14 meseci kasnije i to preko novogodišnje SMS poruke. Isprva, krivila je sebe, sve dok nije „saznala pravu istinu o njemu".

- Činio mi se kao neko ko želi partnera jednakog sebi. To je uglavnom znak da je čovek jak, siguran... Ali, posle nekog vremena, ispostavlja se upravo suprotno, nije mogao da podnese to što je, naizgled, tražio. Na primer, loše je podnosio što sam na turneji ja gazda. Nije mi bilo pravo - objašnjavala je onda, pa dodala:

- Stekla sam bila utisak da sam ja odgovorna za naš krah, ali onda, saznala sam sve, ali ne mogu o tome sad da pričam. To čuvak u sefu, pod ključem, za crne dane, što se kaže. Nastavila sam dalje pod uverenjem da ja, u stvari, nemam ništa s tim...

Kejti Peri i Rasel Brend, Profimedia
 

Pevačica još nije otkrila na šta je Perijeva tačno mislila, ali mnogi su oni koji veruju da je za baš neku od današnjih strašnih priča načula. Podsetimo - četiri žene uperile su prstom u Brenda za silovanje, s*ksualni napad i emotivno zlostavljanje. sve to, prema daljim napisima, dogodilo im se između 2006. i 2013. godine, predstavljeno je javnosti u ekspozeu „Sunday Times-a". Noć pred objavljivanje istog on je proveo tvrdeći upravo suprotno, međutim, klupko ne prestaje da se odmotava.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike