Morgan Pirs i njegovi sinovi zbog Megan Markl dobijaju pretnje smrću!

29.03.2021

17:37 >> 17:32

0

Autor: D. Božović

Nakon izjave da je lagala u intervjuu kod Opre Vinfri, voditelj nije želeo da se izvini vojvotkinji od Sakesa, a sada su ga sačekale i preteće poruke

Morgan Pirs i njegovi sinovi zbog Megan Markl dobijaju pretnje smrću!
Copyright Megan Markl Profimedia

Bivši voditelj Pirs Morgan obelodanio je javnosti da on i njegovi sinovi dobijaju pretnje smrću nakon što je optužio Megan Markl da nije bila iskrena u intervjuu kod Opre Vinfri.

Voditelj je nakon izrečenog trebalo da se izvini vojvotkinji od Saseksa, ali pošto to nije učinio bio je prinuđen da da otkaz, a sada su usledile i pretnje smrću.

– Moja tri sina su mi rekla da su i oni na meti i poslali su mi snimke otrovnih pretnji nasiljem upućenih njima. Poruka koju su dobili moji sinovi glasi: „Kad ti otac umre, svet će prirediti zabavu”. Jedan od njih se zarekao da će me ubiti pred sinovima Spenserom, Albertom i Stanlijem – rekao je Pirs „Mail on Sunday”.

Povodom ove izjave, Londonska policija je odmah reagovala te je za „The Independent” potvrdila da je istraživanje u toku.

Morgan je izjavio da se kaje što je napustio svoju emisiju tokom svađe oko intervjua Megan i Harija kod Opre Vinfri. Osim toga, Pirs je objasnio da je imao uslov da ukoliko želi da ostane na voditeljskoj poziciji mora da se izvini, što nije želeo da učini.

– Pa, nisam hteo da se izvinim Megan Markl, jer istina je da joj ne verujem. U slobodnom, demokratskom društvu trebalo bi da bude dopušteno da se nekom ne veruje. To je zasigurno sama bit slobode govora. Kad bih sada rekao da verujem Megan, lagao bih publiku, radio bih ono za šta sam nju optužio – napisao je Morgan.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike