Kejti Peri umalo nije pala na ceremoniji krunisanja kralja Čarlsa (FOTO/VIDEO)

06.05.2023

20:40

2

Iako joj to nikako nije bilo u planu, ovime je i te kako skrenula pažnju na sebe

Kejti Peri umalo nije pala na ceremoniji krunisanja kralja Čarlsa (FOTO/VIDEO)
Kejti Peri - Copyright Profimedia

Napuštajući Vestminstersku opatiju po krunisanju kralja Čarlsa III i kraljice Kamile, pevačica Kejti Peri takođe je bila fotografisana, ali u veoma neprijatnom trenutku za nju. Ona se, naime, tada zateturala, a objektivi brojnih svetskih medija ovekovečili su i kako je pokušavala da povrati balans.

Iako je uspela, posle „mora" priča o tome kako zbunjeno traži svoje mesto pred samu ceremoniju, vratila se u štampu s još jednim ispadom. Potpuno neplanirano, postala je zvezda čitavog događaja uzimajući u obzir to koliko se njen današnji baksuzluk „vrti" i na društvenim mrežama.

Kejti Peri na krunisanju kralja Čarlsa III, Profimedia
 

Podsetimo, najpre je pokrenula lavinu komentara zbog velikičine fascinatora koji joj je bio na glavi. U tonu „Vivijen Vestvud" kompleta savršeno joj je pristajao, ali pojedinci su isticali kako „ne bi voleli da su sedeli iza nje, jer sigurno ne bi mogli da vide glavno dešavanje od istog".

Zatim, usnimljena je kako, naizgled, zbunjeno traži svoje mesto na ceremoniji.Iz tog razloga čak se i oglasila na svom Tviteru, kada je videla šta se o njoj priča.

 

 

- Ne brinite, ljudi, sanšla sam se - poručila je bila ona.

Na kraju, okliznula se i umalo pala naočigled svih. Srećom, nije na ovaj način baš „ukrala šou", niti bila „zapisana" kao „jedina koja je pala na krunisanju".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike