Žena Denija Mastersona traži razvod! Napušta glumca osuđenog na 30 godina zbog silovanja: Ovo su svi detalji!

20.09.2023

08:55

0

Sa njim, inače, ima i devetogodišnju ćerku Fijanu Frencis

Žena Denija Mastersona traži razvod! Napušta glumca osuđenog na 30 godina zbog silovanja: Ovo su svi detalji!
Bižu Filips i Deni Masterson - Copyright Profimedia

Bižu Filips, supruga glumca Denija Mastersona koji se proslavio u „Veselim sedamdesetim", rešila je da ga napusti nepune dve nedelje po izricanju kazne od 30 godina zatvora za silovanje iz 2003. godine. 

- Odlučila se na razvod u jeku svih ovih sadašnjih problema... Svakako, ćerka Fijana Frencis ostaje joj broj jedan - naglasio je Piter A. Lozon, prenosi „People", koji je iz pravnih dokumenata koje je dobio na uvid saznao i da je Bižu sve što je neophodno za ovaj korak sudu u Kaliforniji predala u ponedeljak. 

- Sve ovo je strahota za njihov brak. On je, inače, uvek bio tu za nju i ona to izuzetno poštuje. Takođe, smatra ga fantastičnim ocem njihove devojčice - dodao je Piter u saopštenju. 

- Ćerki i meni su slomljena srca jer on nije sa nama. Mnogo nam je teško. Iako je zatvoren, on nju svaki dan zove, pomaže joj oko domaćih zadataka, uči je matematiku... - pisala je Filipsova u pismu podrške, namenjenom sudiji, pred izricanje kazne. 

- Treba nam više nego što možete da zamislite. Znam za šta tamo leži, ali čovek za kog sam se ja udala je prema meni bio samo sjajan, te predan otac - nastavila je bila. 

Bižu Filips, Profimedia
 

Podsetimo, par se upoznao 2004, veridba je bila obavljena 2009, a venčali su se 2011. godine. Insajder para protekle nedelje je istakao kako se zasigurno zbog presude neće rastati. Zatim, usledilo je upravo suprotno. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike