Kučerovi poslali pismo Deniju Mastersonu pred presudu! Pružili mu ogromnu podršku tik pred kaznu od 30 godina zatvora (VIDEO)

09.09.2023

18:05

0

Nahvalili ga kao najrođenijeg

Kučerovi poslali pismo Deniju Mastersonu pred presudu! Pružili mu ogromnu podršku tik pred kaznu od 30 godina zatvora (VIDEO)
Mila Kunis i Ešton Kučer - Copyright Profimedia

Mila Kunis i Ešton Kučer pisali su i slali pisma podrške Deniju Mastersonu pred presudu, bruji tamošnja štampa. Par je s glumcem koji je pre nekoliko dana osuđen na 30 godina zatvora zbog dva silovanja od pre dve decenije, inače, glumio u seriji „Vesele sedamdesete".

Kučer, Majkl Kelso iz pomenutog šoua, s Mastersonom je do sada negovao 25 godina dugo prijateljstvo, „zasnovano na ogromnom poštovanju". Kako je još naglasio u svom pismu koje je predao sudu, a opisujući Denija, on je za njega „neverovatno pošten i dobronameran čovek koji ga za sve ove godine nijednom i ni za šta nije slagao". Takođe, ovim putem mu se i zahvalio na tome što „zahvaljujući njemu ne živi tipičan holivudski život, ispunjen porocima".

Ešton Kučer, Profimedia
 

- Kad god bismo se našli u okruženju ili se i sastajali s nekim ko je bio „urađen", on bi glasno i jasno istakao kako to nije neko s kim bi trebalo da se družim, uopšte. Razmišljao sam, ukoliko bih se ja drogirao on se sa mnom onda ne bi družio, a ne bih, posebno na takav način, da utičem na to - objašnjavao je.

Zatim, prisetio se momenta kada su sedeli u jednoj piceriji, pa je Masterson „skočio u pomoć devojci u oštoj svađi sa dečkom".

- Nije morao da se meša, ali je to izabrao. Za razliku od tog čoveka, on je uvek sve tretirao s dosta poštovanja.

Pismo je zaključio sa željom da se njegove reči makar uzmu u obzir, te da se dobro razmisli i o tome šta je najbolje za Denijevu ćerku, Fijanu Frencis, pre presude.

- Ne verujem da je on opasan po društvo, a odrastanje bez oca samo po sebi je ogromna nepravda - napisao je Ešton.

Milino mišljenje ne razlikuje se mnogo od njegovog!

Mila Kunis, Profimedia
 

Kao i suprug, Kunisova je takođe izrazila zahvalnost što je Deni neki ko je, pre svega, strogo protiv narkotika.

- Neprocenjivo je to koliko je on, po ovom pitanju, uticao na mene. Ova industrija puna je iskušenja, a on me je od njih svakako sačuvao. I ja nisam jedina - istakla je, pa ga nahvalila za to kakav je otac.

- Porodica, radost, dobra edukacija, to mu je uvek broj jedan. Ćerku podiže s dosta ljubavi i vrlo joj je predan. Pravi je primer - tvrdila je, između ostalog, Mila.

Debra Džo Rup i Kurtvud Smit, Kiti i Red Forman iz „Veselih sedamdesetih" trakođe su Mastersonu poslali dosta podrške na isti način. Isto je učinila i supruga glumca, kao i još nekoliko kolega iz drugih ostvarenja.

Denijevi pravni predstavnici još ne gube nadu; smatraju da presuda i te kako može biti poništena i boriće se, kažu, za to. Sa druge strane, Mila i Ešton oglasili su se na Instagramu glumca povodom svojih pisama, za koje ističu - da je samo sudija trebalo da ih pročita.

Deni Masterson, Profimedia
 

Kazali su da su svesni da su svojim potezom nekima možda i naneli bol, ali i da je isti gotovo i standardna procedura. Ljudi su koji izlaze u pomoć žrtvama, ali bili su zamoljeni da, ako žele, napišu kako oni vide Mastersona i šta misle, kakav je on čovek.

- Porodica (njegova) nas je kontaktirala da napišemo ova pisma, o nekome koga i kakvog mi poznajemo, ne bi li ona onda bila priložena sudiji da ih uzme u obzir pred presudu - objašnjavao je Kučer.

- Nisu napisana da bi se pravni sistem dovodio u bilo kakvo pitanje, niti da probude sumnju u to što porota već proceni - nadovezala se Kunisova.

- Trebalo je samo sudija da ih pročita, a ne da iznova nanesu traumu žrtvama, na bilo koji način. To nikad nismo želeli da se dogodi i veoma nam je žao ako jeste - kazao je potom Ešton.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike