Ovo je Deni Masterson uradio pre nego što su ga odveli iza rešetaka! Dobio kaznu od 30 godina zbog silovanja, ali i dalje tvrdi da nije kriv

08.09.2023

16:52

1

Sutkinja nije mogla, a da ne naglasi i pred svima „kako on u njenoj sudnici nije nikakva žrtva"

Ovo je Deni Masterson uradio pre nego što su ga odveli iza rešetaka! Dobio kaznu od 30 godina zbog silovanja, ali i dalje tvrdi da nije kriv
Bižu Filips i Deni Masterson - Copyright Profimedia

Deni Masterson, koji se proslavio kao Stiven Hajd u seriji „Vesele sedamdesete", poslao je supruzi Bižu Filips poljubac malo pre nego što su ga iz sudnice odveli iza rešetaka. Strani mediji i dalje bruje o tome kako po izricanju kazne nije ni trepnuo, niti šta izustio.

Ovo je, prema najnovijim informacijama, jedina njegova reakcija posle čitave drame, prenosi „Variety", dok je žena prilično brzo stavila naočare za sunce i izašla iz suda u kom je sedela s drugim članovima Mastersonove porodice.

Podsetimo, sutkinja je i naočigled svih Deniju naglasila da „uprkos njegovim tvrdnjama, on nije nikakva žrtva u njenoj sudnici".

- Gospodine Masterson, niste Vi nikakva žrtva. To kako ste se poneli pre dve decenije, nekoga je uskratilo izbora, oduzelo mu pravo glasa. Zato ste ovde - govorila mu je, piše dalje tamošnja štampa.

Glumcu je kazna od 30 godina, inače, izrečena za dva silovanja, dok je za tri bio optužen.

Deni Masterson, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike