Žena Denija Mastersona u panici: Misli da će joj ubiti muža u zatvoru!

10.09.2023

18:14

0

Glumac je dobio kaznu od 30 godina iza rešetaka, za dva silovanja

Žena Denija Mastersona u panici: Misli da će joj ubiti muža u zatvoru!
Bižu Filips i Deni Masterson - Copyright Profimedia

Supruga glumca Denija Mastersona, Bižu Filips, navodno je u ogromnom strahu otkako je on dobio kaznu od 30 godina iza rešetaka za dva silovanja od pre oko dve decenije. Ona, naime, veruje da će ga u zatvoru možda neko ubiti kao takvog osuđenika, tvrdi insajder za „Daily mail" i zbog svega je sada pod stresom pod kakvim nikad do sad nije bila.

Bižu i Deni, inače, u braku su 12 godina, a na Dan zaljubljenih 2014. dobili su ćerku Fijanu Frencis Masterson. Uprkos ogromnoj drami koja je uzburkala njihovu porodicu, trudi se da zbog nje ostane pribrana koliko god može; crne misli, međutim, je baš muče.

- Ovoje prava noćna mora, ali uz njega je, uz ćerku - rekao je još izvor, pa dodao kako, sa druge strane, ne veruje da će Deni sam sebi nauditi.

Podsetimo, Masterson je trenutno pod nadzorom koji je deo protokola. Osuđenici, pred odlazak u zatvor, borave tako izvesno vreme za slučaj da se okrenu, između ostalog, samopovređivanju.

Kada mu je izrečena kazna, inače, okrenuo se ka svojoj supruzi i poslao joj poljubac. Ona je brzo stavila naočare za sunce i napustila sudnicu, prenosila je tamošnja štampa. Nikako ne prihvata činjenicu da je osuđen za silovanja, a i on, kad god bi mu se za to pružila prilika, tvrdi da nije kriv.

Deni Masterson šalje ženi poljubac - ilustracija koja je obišla svet, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike