„Samo da utešim Desingericu..." Vendi ne mari što joj je Stanivuković rođak: U jeku drame, pevačica oplela u poznatom stilu!

18.08.2023

17:15

0

Vesna objašnjava kako se nalazi u sličnoj situaciji, ali joj nije jasno zašto

„Samo da utešim Desingericu..." Vendi ne mari što joj je Stanivuković rođak: U jeku drame, pevačica oplela u poznatom stilu!
Vesna Vukelić Vendi - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Otkako je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković doneo odluku o zabrani nastupa pojedinih izvođača zbog neprimerenog ponašanja - prašina se u javnosti ne spušta. Posle menadžerke Desingerice i Pljugice, sada se oglasila i Vesna Vukelić Vendi za jedne domaće medije pa je, iako joj je Stanivuković rođak, na iznenađenje mnogih oplela po njemu u poznatom stilu jer se „nalazi u sličnoj situaciji, ali ne zna iz kog razloga".

Ovime je, u stvari, želela da uteši Desingericu, ali i da ga posavetuje kako da se postavi u čitavom sosu.

Vesna Vukelić Vendi, ATAImages/Mateja Stanisavljević
 

- Mogu samo da ga utešim činjenicom da ni ja nisam pevala u Banjaluci i da sam u sličnoj situaciji kao i on. Imajući u vidu ko je sve tamo pevao, zaista mi nije jasno po kom ključu se drugi dovode. Što je najtragičnije, dolaze pevači koji nikako ne mogu da reprezentuju Banjaluku, s obzirom da su neki iz sive eminencije. Neki sa dosijejima, ali ja bez dosijeja, sa knjigom koja obara sve rekorde, sa mojim ispovedanjem pravoslavlja za koje je dobro poznato, verom, liturgijskim načinom života se ti dovode. Što sam vernik, što sam pravoslavac, što sam napisala knjigu bez konkurencije dok neki nisu sposobni da napišu ni pismo, uz sve to sriču, gađaju se padežima i stoje penzionerski sa rukama na leđima ili prstom u uhu - počela je Vendi, piše „Kurir", a ona je nastavila:

„Po mom ključu..."

Vesna Vukelić Vendi, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- Verovatno je to problem. Po kom ključu, po kom obrazcu oni dovode ljude meni to nije jasno ali zaista kažem da oni kao što sam ja, koja pre svega ima fanove, moji fanovi nisu kao mnogih, oni su intelektualci, doktori nauka, ljudi sa širinom, to su moji fanovi. Sa korenima koji su odatle, ja nikad nisam pozvana niti sam pevala. Znači ovakvi su nepoželjni, a poželjni su ovi sa dosijejima iz sive enimencije, po mogućstvu da se šetaju na bini, ono polako, klac-klac. Tako da ja samo mogu da utešim Desingericu i da mu kažem da nije toliko hiperaktivan i da prosto možda da ima dosije bio bi poželjan. Ja kolko sam se čula nije hapšen. Ne znam po kom ključu može da se peva u Banjaluci ako po ovom ne može - kazala je ona.

Ni tu se, međutim, nije zaustavljala.

- Moj je predlog Desingerici (je) ili da drži prst u uvetu, da bude statičan, da ide sa rukama na leđoma od tačke a do tačke be, ali da ne potrči, znači starački, da ima neki dosije. E, onda bi bio poželjan da peva u Banjaluci. Znači mora da se stabilizuje da bude statičan, ne može da bude hiperaktivan. Mora da ima neki dosije, onda bi bio superpoželjan da peva tamo. Delim situaciju sa njim i razumem kako se oseća - zaključila je Vesna, zaključuju pomenuti mediji.

Desingerica i Pljugica, ATA Images/M.P.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike