Oštro! Vendi tvrdi da s Nadom Obrić nije ni na kakvoj ratnoj nozi: Zaista se ne bavim osobama koje su satkane od mržnje!

19.11.2022

14:15

1

Ona objašnjava kako smatra „da je najgore što takve osobe moraju same sebe da trpe"

Oštro! Vendi tvrdi da s Nadom Obrić nije ni na kakvoj ratnoj nozi: Zaista se ne bavim osobama koje su satkane od mržnje!
Vesna Vukelić Vendi - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Vesna Vukelić Vendi i Nada Obrić nedavno su se našle gotovo rame uz rame u emisiji koju vodi Sanja Marinković, „Magazin In". Tada, dogodio se njihov sukob o kom se i pričalo i pisalo, da bi sada Vendi istakla - kako ona na to tako uopšte ne gleda.

– Nije bilo sukoba između Nade i mene, prosto ljudi dođu sami i nabodu se – počela je ona, pa zatim dodala:

„Čovek kada nema ljubavi upada u mržnju!"

– Nije to nikakav sukob, zlo ne trpi dobro. Meni je žao što takve osobe moraju da trpe same sebe i da se jedu sopstvenom zlobom, ali ja stvarno nisam Bog da mogu da joj pomognem. Mora sama sebi da nađe lek, a to je pre svega ljubav jer čovek kada nema ljubavi upada u mržnju - smatra pevačica.

Ubrzo, otkrila je da li može doći do njihovog pomirenja.

- Zaista se ne bavim osobama koje su satkane od mržnje, ono što je evidentno jeste da se takve zabodu, nalete i odu - rekla je, pa zaključila za „Grand" rečima:

- Trpeti sebe samog za njih je najveća propast jer moraju da žive sa svojim mrakom i svom tom mržnjom, a mržnja razdire čoveka. Tu bih završila svaku priču jer ne mogu da se bavim malim formatima.

Nada Obrić, Printscreen ,,Sceniranje"
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike