Desingerica i Pljugica zabranjeni u Banjaluci! Stanivuković: Neprimerena manifestacija neće dobiti dozvolu

17.08.2023

12:36

0

Gradonačelnik smatra da promovišu loše vrednosti

Desingerica i Pljugica zabranjeni u Banjaluci! Stanivuković: Neprimerena manifestacija neće dobiti dozvolu
Desingerica i Pljugica, Draško Stanivuković - Copyright Borislav Zdrinja/ZIPAPHOTO/ATAImages/M.P./ATAImages

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković objavio je da Desingerica i Pljugica nisu dobrodošli u Republici Srpskoj zbog svojih neprimerenih nastupa.

On je uz fotografiju Desingerice, na kojoj lupa devojku patikom u glavu, saopštio da on ne podržava koncert kontroverznog dvojca.

Instagram printscreen/draskostanivukovic
 

- Banjaluka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom “Desingerica i Pljugica”. U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banja Luka. Shodno tome, svi događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimjereni neće dobiti dozvole Grada. Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci, omladini i sugrađanima - stoji u objavi na Instagramu Stanivukovića.

 

 

Podsetimo, Desingerici i Pljugici je već  svojevremeno otkazan nastup u Prijedoru, a sve zbog degutantnog ponašanja na sceni. Njih dvojica imaju veoma čudne nastupe, neumesne i ponižavajuće za publiku, pa često šokiraju javnost. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike