Sad se i menadžerka Desingerice obratila Stanivukoviću! Nazvala ga tiktokerom, pa zagrmela: Bojim se da mu on nije i jedini problem u gradu!

18.08.2023

16:20

0

U Banjaluci se, kaže, svi osećaju kao kod kuće i „ne dozvoljavaju da im to iko poremeti"

Sad se i menadžerka Desingerice obratila Stanivukoviću! Nazvala ga tiktokerom, pa zagrmela: Bojim se da mu on nije i jedini problem u gradu!
Dragomir Despić Desingerica - Copyright ATAImages/M. P.

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković doneo je odluku da se pojedinim izvođačima zabrane nastupi u tom gradu, zbog neprimerenog sadržaja. U jeku čitave drame, menadžerka Dragomira Despića Desingerice i Luke Bijelovića Pljugice, Tamara Marić, ponovo se oglasila za jedne medije pa veoma oštro odreagovala na Stanivukovićeve reči.

Takođe, gradonačelnika je između ostalog nazvala i tiktokerom, istakavši kako „nikome kao tim neće dozvoliti da se u Banjaluci ne osećaju kao kod kuće", što je inače slučaj.

Desingerica i Pljugica, ATAImages/M. P.
 

- Juče sam u svom obraćanju funkcionera Bosne i Hercegovine nazvala uvazenim gradonačelnikom, a danas ga već mogu nazvati „tiktokerom". Objasniću. Našem timu nije jasno kako je moguće da neko koga prate tolike afere i skandali se drzne da priča o moralnim vrednostima kao i o tome šta je ispravno ili ne. Iskreno, muzičari sa kojma sarađujemo, a koji su toliko popularni traženi i voljeni od svih generacija su apsolutno apolitični. Za ovog tiktokera smo čuli kada je u jeku bila neka skandalozna afera, u koju ne želimo da verujemo jer bi to pojačalo ovu njegovu već veliku sramotu - počela je ona, prenosi „Kurir", da bi menadžerka nastavila u istom tonu:

„Koliko god se on trudio..."

Draško Stanivuković, Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
 

- Mi mu svakako želimo da mu najveći problem u gradu budu Desingerica i Pljugica, ako je to jedini problem mi smo presrećni, ali se bojim da nije. Ponavljamo, Banjaluka je i naš grad i nećemo dozvoliti da nam niko pokvari taj osećaj „doma" koji imamo kad god smo u tom prelepom gradu. Koliko god se Draško trudio da nas poremeti u tome neće uspeti. Ovim bi završili svaki vid komentarisanja ove tiktok afere - zaključila je Tamara, pišu pomenuti mediji.

Podsetimo, Stanivuković je objavio kako Desingerica i Pljugica nisu dobrodošli u Republici Srpskoj, zbog svojih neprimerenih nastupa. To onda bio i obrazložio sledećim rečima:

- Banjaluka ne učestvuje u organizaciji i ne podržava održavanje koncerta izvođača pod nazivom „Desingerica i Pljugica". U vezi sa tim izdao sam naredbu svim našim preduzećima kao i nadležnim odeljenjima da prilikom dobijanja zahteva za davanje u zakup javne površine analiziraju sam događaj i upoznaju se sa sadržajem istog koji se planira izvoditi na javnim površinama na teritoriji grada Banjaluka. Shodno tome, svi događaji i manifestacije koje se ocene kao neprimjereni neće dobiti dozvole Grada. Naša dužnost je da pratimo koje se to vrednosti plasiraju našoj deci, omladini i sugrađanima - glasila je njegova Instagram objava, još s početka čitave drame.

Draško Stanivuković, Instagram printscreen/draskostanivukovic
 

Nešto kasnije, na sramni snimak Desingerice koji se bio oglasio povodom zabrane, odreagovao je na Tviteru rečima:

- Nakon ovakve objave i reakcije pomenute grupe vidim da je odluka da se ovaj nastup zabrani u Banjaluci bila ispravna. Međutim, nakon zabrane nastupa na javnim površinama, organizatori najavljuju održavanje koncerta u privatnom prostoru. Dragi roditelji i mladi ljudi, obratite pažnju šta se danas propagira mladim ljudima, na kakve koncerte idu i kakav sadržaj im se plasira na internetu. Što se tiče agencija koje budu promovisale ovakve i slične sadržaje, više neće moći računati na podršku Grada Banja Luka, a na sednici Saveza opština i gradova Republike Srpske ću predložiti da taj primer slede i druge lokalne zajednice. Svako treba da uradi koliko može, da se svi zajedno suprostavimo ovakvim pošastima modernog društva - piše uz njegovu objavu na Tviteru.

 

 

Javnost je svakako u neizvesnoti - jer se čini da „borbi" nikako nema kraja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike