„Isus i ja smo ista krvna grupa, moja knjiga ispunjava uslove za lektiru": Da li je ovo najšokantnija verzija Vendi! (VIDEO)

06.08.2022

06:45

3

Vesna Vukelić u emisiji „24sedam sa Marom" objašnjava kako se u svom delu bavila silama zla, te kako one utiču na život običnog čoveka

„Isus i ja smo ista krvna grupa, moja knjiga ispunjava uslove za lektiru": Da li je ovo najšokantnija verzija Vendi! (VIDEO)
Vesna Vukelić Vendi - Copyright 24sedam/Ivan Mitić

Pevačica Vesna Vukelić Vendi, poznata i po tome što često priča i o Crkvi, objavila je knjigu „Misterija crne žene", pa u emisiji „24sedam sa Marom" objasnila kako je došla na ideju da napiše nešto što je mnoge šokiralo.

- Knjiga je nastala tako što je život demaskiran, istražen, u njoj nema suvišnog zareza, a kamoli nešto drugo - počela je ona svoju priču, pa objasnila da se u knjizi bavila silama zla i načinima na koje one utiču na život običnog čoveka.

Priznaje da je i sama bila na udaru takvog okruženja od pete godine, kada je u njenu porodicu i dom ušla jedna žena, koju naziva „prvovrhovnom vešticom grada Beograda”.

- Estrada može da koristi njihove usluge, ali su oni mnogo iznad estrade. Međutim, postoje neki profili kao što je ta prvovrhovna veštica grada Beograda, koja je živela na mom spratu i koja je volela da bude i pevačica i glumica. I to kako ona, kad se neko ostvaruje kao pevačica ili glumica, koristi sile da bi tu osobu uništila i na kraju likvidirala, to su strašne stvari - ispričala je voditeljki Mariji Atanasković.

Vendi se osvrnula i na slučaj ubijene pevačice Jelene Marjanović, za koji je nedavno donesena prvostepena presuda, po kojoj je njen muž osuđen na 40 godina zatvora za svirepo ubistvo. Vukelićeva kaže da ju je zaprepastio snimak Zorana Marjanovića koji sa 10 godina govori o astralnim projekcijama za časopis „Treće oko”, a koji je ovih dana ponovo aktuelan u javnosti.

- Nameće se pitanje otkud on u astralnoj projekciji sa 10 godina? Dete mora neko da nauči astralnu projekciju, to je prva stvar koja je veliki indikator, a šta je astralna projekcija? Astralna projekcija je veštičarenje, to je taj astral, kada telo ostaje da leži, a duh izlazi i duh putuje, kako dete od 10 godina to zna? - zapitala se ona, pa nastavila:

- To njemu mora da bude otkriveno, a ko će mu otkriti, pa neće mu otkriti neko ko ide u crkvu, nego su mu vešci to otkrili, a to znači da je imao posla sa vešcima sa 10 godina. Ako je on to bio kao dečak, onda je moralo da sledi neko veliko pokajanje da on izgubi sve to. Što se tiče pokajanja, ja nisam čula da se on nešto pokajao, jer da je bio pokajnik ne bi živeo sa majkom, koja se bavila time čime se bavila i imala svoje mušterije. Šta se tu dešava, ko njega štiti, ko će ga znati?

Vesna Vukelić Vendi, 24sedam/Ivan Mitić
 

Vendi kaže da se ona ne boji ovakvih sila, jer veruje u Boga. Redovno je u crkvi i pričešćuje se.

- Ja kad se pričešćujem, ja jedem telo i krv Gospoda Isusa Hrista i on je u meni, čak smo ista krvna grupa, on je AB, ja sam AB, čak su i moji sveštenici AB. Takođe, činjenica da je patrijarh blagoslovio knjigu znači da je on držao sve ove informacije u rukama, pa njima treba da se tresu kolena - govori pevačica.

Da li će njena knjiga ući u lektiru, kako odgovara na prozivke da je uveče na vašaru a ujutru na liturgiji, i šta misli o feminizmu, saznaćete ako pogledate novu epizodu emisije „24sedam sa Marom”.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i videa, bez navođenja izvora, autora i embedovanja epizode sa YouTube kanala 24sedam TV.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike