Vendi je Stanivukoviću tetka! Provodili se zajedno kod rođaka na slavlju, a ovako je ona znala da je afera s Tanjom lažna?

20.07.2022

19:25

0

Autor: 24sedam

Pevačica je i te kako ponosna što je u srodstvu s gradonačelnikom Banjaluke

Vendi je Stanivukoviću tetka! Provodili se zajedno kod rođaka na slavlju, a ovako je ona znala da je afera s Tanjom lažna?
vendi stanivuković - Copyright 24sedam/Antonio Ahel/ATA Images/YouTube

Vesna Vukelić Vendi se nedavno veselila na jednoj svadbi, na kojoj je bio i Draško Stanivuković.

Pevačica je, prisećajući se tog događaja, objasnila kako je njena sestra Mirjana koja inače živi u Australiji pravila venčanje, a da je mladence kao gradonačelnik venčao upravo Draško - kom je ona tetka.

Draško Stanivuković, Amir HamzagicATAImages
 

Naime, Vesnin otac i gradonačelnikova baka su brat i sestra od strica, što znači da je pevačica Stanivukovićeva tetka, objasnila je ona za jedne beogradske medije. Na ovo je srodstvo, kao i uopšte na svoju porodicu i poreklo veoma ponosna, ali uglavnom se viđaju na većim događajima i proslavama.

„Ne bi on pao tako nisko!"

Komentarišući, međutim, navode da je Draško u vezi s njenom koleginicom Tanjom Savić, istakla je kako je „uvek znala da je to nemoguće, jer je on njen rođak i ne bi pao na tako niske grane".

Tanja Savić, ATAImages/ M.M.
 

Zajedničke fotografije Vendi i Draška koje je ona podelila onlajn nestale su pre nekoliko dana, međutim fan stranice poznate pevačice su ih preuzele i tako je za javnost tu ostala ova uspomena:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vendi (@vesnavukelic)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike