Fobije, drame i tragedije Makolija Kalkina: Kako je propao klinac iz filma „Sam u kući" (FOTO)

26.08.2021

14:11 >> 14:21

0

Kad je zakoračio u petu deceniju, poručio je kako je njegov posao sada da u ljudima probudi osećaj da su - matorci, pošto ga u većini slučajeva svi i dan-

Fobije, drame i tragedije Makolija Kalkina: Kako je propao klinac iz filma „Sam u kući" (FOTO)
Copyright Makoli Kalkin Profimedia

Makoli Kalkin, glumac i danas poznat kao „klinac” iz filma „Sam u kući”, te „Bogati Riči”, čim je zakoračio u petu deceniju napomenuo je javnosti da je „sad njegov posao da učini sve ljude da se osećaju stari”. To mu je pošlo za rukom i danas, 26. avgusta, kad je proslavio 41. rođendan.

Makoli Kalkin Twitter screenshot

Vremenom, kako je stario, inače, to nije bilo jedino čime je iznenađivao javnost.

Odrekao se roditelja

Kalkin je jednom prilikom sve ostavio bez teksta ističući kako je rešio da napusti Holivud zato što ga je otac maltretirao. Naime, kad su mu se roditelji razveli, mnogo novca je pre svega „odlazilo” na advokate, a pošto je „tata bio ljubomoran na njegov uspeh i pretio mu da će ga udariti svaki put kad nešto ne bi dobro uradio”, glumac je sa svega 15 godina rešio da se osamostali i sačuva dobar deo svog bogatstva.

– Sve što je on pokušavao da postigne u životu, ja sam uradio pre 10. godine – naglasio je bio on za javnost.

Roditelje je tužio pa ih se onda i odrekao, kako pre svega ne bi mogli da kontrolišu njega, a onda i njegovu zaradu. Zato, „pobegao” je iz Holivuda.

Makoli Kalkin Profimedia

– Toliko od mene, šta ste uzeli, uzeli ste. Od mene više ništa neće dobiti – prenosili su mediji njegovu izjavu.

Fobija za koju niko nije znao

Porodična drama, međutim, pala je u senku pošto se proširila sumnja da se glumac odao porocima.

Pravi šok je nastao onda kad je o nedozvoljenim supstancama bez pardona progovorio kao o „starim prijateljima koje mnogo voli, ali i koji mogu da se prerastu”, te koje „obilazi samo rekreativno”. Neobično ponašanje i ove „hobije” inače, pokušao je jednom da opravda i time kako ima agorafobiju, pa mu treba nešto da ga opusti „jer mu se čini da će zgrade da ga poklope kad izađe napolje”.

Ovu fobiju je, tvrdio je, „navukao” još kao dete, kada je i postao za taj period nestvarno velika, a mala zvezda. A stanje je vremenom izgleda bilo sve gore.

Makoli Kalkin Profimedia

– Bio je veliki, toliko da niste mogli da hodate s njim ulicom. Uvek je privlačio neku pažnju, ali čudnu. Fanovi su vrištali, nisu znali kako da reaguju… To nije bila normalna reakcija na zvezdu. Obožavaoci su na njegovu pojavu reagovali… Abnormalno”, pričala je jednom prilikom njegove bivša devojka, s kojom je dugo bio u vezi, glumica Mila Kunis.

Tragedije

Makoli je 2008. ostao bez sestre Dakote. Poginula je kada ju je udario automobil. Druga sestra, Dženifer, kao i on je vremenom postala zavisna od narkotika i 2015. je preminula od prevelike doze. Ovo je svakako ostavilo traga, više nego sve ostalo što ga je mučilo, a onda i odvelo u propast.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike