Brenda Song i Makoli Kalkin ponovo postali roditelji: Poznat i pol bebe!

19.03.2023

11:05

0

Par je i prvog naslednika dočekao bez ikakve pompe i podalje od znatiželjnih pogleda

Brenda Song i Makoli Kalkin ponovo postali roditelji: Poznat i pol bebe!
Brenda Song i Makoli Kalkin - Copyright Profimedia

Glumački par Brenda Song i Makoli Kalkin, dan-danas domaćoj publici najpoznatiji iz filma „Sam u kući", ostvario se u ulozi roditelja drugi put. Kao i proteklog, kada se rodio njihov sin Dakota u aprilu 2021. godine, sve se odvilo podalje od znatiželjnih pogleda.

Prema saznanjima „E"News-a", Brenda i Makoli opet su dobili sina. Ime drugog naslednika, međutim, još nije poznato javnosti.

Podsetimo, poznati dvojac verio se u januaru 2022, posle više od četiri godine zajedno. Kada se pročulo da se rodio Dakota, sve što su kazali za fanove bilo je da su presrećni zbog prinove.

Brenda je vremenom ipak „otvorila vrata" pa progovorila o majčinstvu, te tome koliko ju je ova, jedna od najlepših životnih uloga, promenila.

- Nisam verovala da će se išta desiti što će moju karijeru da stavi na drugo mesto. Ali, na kraju dana, ako bih morala i u potpunosti da se odreknem posla ne bih li bila bolja majka, uradila bih to bez razmišljanja. Sin mi je najbitniji na celom svetu i hoću da budem što bolja, za njega - rekla je jednom prilikom ona za pomenute medije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brenda Song (@brendasong)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike