Emotivna ispovest Mile Kunis: O majčinstvu, ljubavi s Eštonom i planovima za budućnost

15.08.2021

12:29

0

Glumica naglašava da joj je najdraže što izabranik uvek pronađe način kako da je nasmeje i nada se da će, kada ostare, to i dalje činiti

Emotivna ispovest Mile Kunis: O majčinstvu, ljubavi s Eštonom i planovima za budućnost
Copyright Mila Kunis Profimedia

Jedan od omiljenih glumačkih parova sa strane scene, Mila Kunis i Ešton Kučer, trude se svim silama da svoju privatnost zadrže podalje od znatiželjnih pogleda. To je i jedan od razloga zašto su „jedan od onih koji traju, bez obzira što su u Holivudu” – gde, u velikom broju slučajeva, „vladaju” razvodi. I o njihovoj vezi se malo znalo, brak su sami obelodanili, a publika se posebno radovala kada je saznala da su postali i roditelji, iako su identitete naslednika takođe dugo krili – u svom stilu.

Mila je jednom prilikom, govoreći iskreno o svojoj porodici, naglasila kako je sve uvek išlo lepim tempom i da to nikad i ni za šta ne bi menjala.

Pročitajte još:

– Kad smo doneli odluku da postanemo roditelji, prvo smo se dobro informisali o svemu. I znali smo, tako, sve što je trebalo da se zna u teoriji. Tako da, kada smo dobili Vajat, nisam mogla da kažem da mi je nešto bilo teže ili lakše. Bilo mi je isto, samo kompletnije – objašnjavala je svojevremeno za „The New Zealand Herald”, pa napravila paralelu između svog života sa decom i bez njih.

– Do tada, imala sam po 17 radnih sati u danu, a spavala po pet, šest. Pa zato, što se tog umora tiče… Uvek sam, u stvari, bila umorna, samo zbog različitih stvari. Majčinstvo mi je prirodno došlo. Navikavala sam se iz dana u dan, korak po korak, upravljala prema detetu. Počnete vremenom da se „kapirate” – pričala je ona u jednoj od retkih ispovesti na ovu temu.

Ešton i ja smo uvek hteli više dece

– Nikad u to nismo ni sumnjali. Neka su prosto jedinci, ali Vajat je uvek „izgledala” kao da nije jedinica. Volela je dosta i da se igra sa drugom decom. Tako da nam je bilo veoma zabavno da je gledamo u ulozi starije sestre.

Nadam se da će ovako biti i kada ostarimo

Mila i Ešton naveliko su poznati i kao veliki komičari, a što se njihove zajednice tiče, Mila i te kako ceni to što suprug uvek nađe način kako da je nasmeje.

– Moram da kažem da me zasmejava svakoga dana. Zaista se nadam da će i za, na primer, 60 godina, dok budemo sedeli u onim stolicama za ljuljanje, stari, biti tu, a da se ja smeškam kao i sad. To je najveći poklon, kada jedno drugo možete iskreno da nasmejete – zaključila je bila ona.

Mila Kunis i Ešton Kučer Profimedia

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike