Sećate li se žene sa golubovima iz ''Sam u kući'': Njena životna priča je podjednako tužna kao u filmu!

22.11.2022

23:30

0

Glumica nakon gubitka partnera vodi tužan samački život

Sećate li se žene sa golubovima iz ''Sam u kući'':  Njena životna priča je podjednako tužna kao u filmu!
Brenda Friker - Copyright Profimedia

Irska glumica Brenda Friker glumila je ženu s golubovima u filmu ''Sam u kući 2'' i to joj je jedna od najzapaženijih uloga. Nedavno su britanski mediji pisali da će se Brenda vratiti na male ekrane u drami ''Holding'', što će biti njeno prvo pojavljivanje nakon 2013. godine.

Njena tužna priča u filmu ''Sam u kući'' dirnula je gledaoce, no ni glumičina životna priča nije ništa manje nesrećna. Danas živi usamljenim načinom života. Prošle godine u jednoj emisiji rekla je da bilagala kad bi rekla da će imati lep i srećan Božić.

Profimedia
Brenda Friker u filmu ''Sam u kući''

Brenda je bila udata za Barija Dejvsa od 1979. do 1988. godine, a razveli su se zbog njegovog alkoholizma. On je preminuo svega dve godine posle njihovog razvoda, a ta tužna vest jako je potresla Brendu. Nije mogla doći na sahranu jer je tad snimala seriju ''Brides of Christ'' u Australiji i ugovor joj nije dopuštao da napusti tu državu.

- Postala sam histerična i spakovala sam kofere kada sam dobila vest da je umro. Nisu hteli da me puste kući jer sam mu bila bivša supruga. Ne znam gde je zakopan i ne želim znati - ispričala je ranije Brenda.

Profimedia
Brenda Friker

- Bili smo ludo zaljubljeni uprkos svemu. Uvek je bio predivan i zanimljiv muškarac. Ali postao je alkoholičar i nisam mogla da živim sa tim. Ni razvod ga nije uplašio, a nakon njega smo nastavili da se viđamo jer smo bili zaljubljeni - dodala je glumice.

Što se tiče glume, Brenda je osvojila Oskara za najbolju sporednu ulogu u filmu ''Moje levo stopalo''. Taj je kipić, kako je ranije rekla, bacila na dno bazena u Konemari 1989. godine. Upravo je Beri zaslužan za to što je Brenda prihvatila ulogu u tom filmu.

- Bacila sam scenario na gomilu, a on ga je uzeo i rekao da moram da snimim taj film jer će mi promeniti život - ispričala je Brenda.

Profimedia
Brenda Friker

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike