Žena klinca iz filma „Sam u kući" konačno prekinula tišinu: Otkriva kako je u stvari živeti s njim!

19.03.2024

00:20

0

Zajedno su od 2017. godine, imaju dvoje dece i oni su im centar sveta

Žena klinca iz filma „Sam u kući" konačno prekinula tišinu: Otkriva kako je u stvari živeti s njim!
Brenda Song - Copyright Profimedia

Brenda Song i Makoli Kalkin počeli su da se zabavljaju još 2017. godine. Prema rečima glumice nešto kasnije, posebno ih je spojilo to što su oboje još kao mali okusili ogromnu slavu - ona je ostala najpoznatija po ulozi u „Apartmanskom životu Zeka i Kodija", a on po svojoj u filmu „Sam u kući".

U aprilu 2021. dobili su sina Dakotu, a godinu dana kasnije pročulo se da je „pala" i veridba. U martu prošle, 2023, potvrđeno je za javnost da je drugi naslednik stigao „malo pre Božića '22" i to je gotovo sve što su dopustili da „izađe na njihova vrata u svet". Iz tog razloga, Brenda je mnoge iznenadila pošto je nedavno javno progovorila o tome kako je u stvari živeti s Kalkinom.

Brenda Song i Makoli Kalkin, Profimedia
 

- Mi baš ne izlazimo često. Kod kuće smo, uživamo u hrani, a ako imamo slobodan dan onda možda i odemo negde na obrok - istakla je nasmejana glumica za „E!News" na jednom događaju, gde je bila progovorila i o roditeljstvu, te tome šta smatra posebno važnom stavkom u svemu tome.  

- Balans je važan. Ali, nije lako, morate baš da date sve od sebe. Uvek to govorim, da bih bila dobra majka, moram ja najpe da budem dobro - naglasila je ona, koja s izabranikom gotovo i ne vodi život jedne zvezde Holivuda. 

Po pitanju sveta poznatih, međutim, njeni naslednici su posebno naklonjeni jednoj osobi.

- Mnogo vole Eda Širana. Ne šalim se, oni to slušaju! - prokomentarisala je Songova, koja je sa čitavom porodicom na okupu u javnosti prethodno viđena kada je Makoli dobio zvezdu na Holivudskoj stazi slavnih.

Makoli Kalkin, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike