Stariji brat Kevina iz filma "Sam u kući", nasilan i u stvarnosti? Optužen da je tukao i davio devojku!

14.12.2021

19:29

1

Autor: Marija Mitić

Glumac i muzičar Devin Retraj optužen je za partnersko nasilje

Stariji brat Kevina iz filma "Sam u kući", nasilan i u stvarnosti? Optužen da je tukao i davio devojku!
profimedia-0563026601 - Copyright Profimedia

Glumac i muzičar Devin Retraj koji se proslavio ulogom "bezobraznog" starijeg brata čuvenog Kevina, Baza Mekalistera u filmu "Sam u kući" optužen je za partnersko nasilje.

Naime, kako navode strani mediji, Devin je od strane svoje devojke optužen za udaranje i davljenje, ali optužnica još uvek nije podignuta. Ovaj incident se, kako dalje pišu, dogodio 9. decembra, a glumac je navodno svoju devojku udario šakom u lice, stavio joj ruku na usta i pokušao da je zadavi tokom svađe.

Profimedia
 

Devojka je glumca prijavila policiji nakon što su se žestoko posvađali u hotelu Hajat u Oklahomi, posle čega je svako otišao svojim putem, prenosi TMZ. Ishod ovog slučaja još uvek nije poznat javnosti, dok su iz glumčeve PR službe potvrdili da je došlo do svađe koja je dovela do raskida, ali ne i do fizičkog kontakta.

Podsetimo, Devin se nakon uloge u filmu "Sam u kući", pojavio u rijalitiju "Damage Control", a epizodne uloge je ostvario u serijama "Law & Order", "Law & Order: Special Victims Unit" i "Supernatural".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Devin Ratray (@devinratray)

 

I on se poput Makolija Kalkina, nama poznatijeg kao Kevin, posvetio i muzici, peva i svira gitaru u bendu "Little Bill and the Beckleys".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike