Poslednji snimak Šinejd O'Konor govori koliko je pevačica bila u lošem stanju (VIDEO)

28.07.2023

11:10

0

Ona je priznala da se ne oseća dobro ni psihički ni fizički

Poslednji snimak Šinejd O'Konor govori koliko je pevačica bila u lošem stanju (VIDEO)
Šinejd O'Konor - Copyright Profimedia

Irska pevačica Šinejd O'Konor preminula je u 57. godini usled jednogodišnje borbe sa mentalnim zdravljem pošto je izgubila sina tinejdžera, a sada strani mediji pišu o poslednjem snimku koji je preminula zvezda objavila. 

Naime, u poslednjim snimku koji je objavljen 9. jula Šinejd govori o tome koliko ju je opteretilo samoubistvo njenog sina, te da je u lošem fizičkom i psihičkom stanju. 

- Izgledam kao k**** u svakom slučaju, zbog čega nisam htela da snimim prvo video. Kad saznate kako vaše dete nažalost umire - to nije dobro ni za telo, ni za dušu, da budemo pošteni. Ali svejedno, nemojmo razmišljati o tome - govorila je ona.

 

Pevačica je zatim obožavateljima pokazala svoj stan, rekavši: ''Evo mog lepog stana... Tu je gomila cveća koju mi je prijateljica danas poklonila. To je sve što mogu da vam pokažem jer je svugde ostalo nered.''

Mnogi su primetili da pevačica živi u vrlo malom stanu, a ne u luksuznoj kući koju bi mnogi očekivali.

Svoj poslednji tvit Šinejd je takođe posvetila sinu:

- Bio je ljubav mog života, svetlo moje duše. On je bio jedina osoba koja me je bezuslovno volela. Izgubljena sam bez njega - napisala je uz njegovu fotografiju.

Profimedia
Šinejd O'Konor

Podsetimo, Šinejd je doživela velike traume u detinjstvu, a smrt njenog sina pre nekoliko meseci ju je posebno dotukla. Telo sina slavne pevačice pronašli su dva dana nakon što je prijavljen njegov nestanak. Tužnu vest o njegovoj smrti Šinejd je potvrdila na Tviteru.

- Moj predivni sin, Nevi'im Nesta Ali Šejn O'Konor, svetlost mog života, odlučio je da okonča svoju borbu na Zemlji, te je sada s Bogom. Neka počiva u miru. Ljubavi moja, toliko te volim -napisala je na Šinejd tada. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike