Sahranjen sin Šinejd O'Konor: Pevačica se pojavila obučena u jarko roze, u skladu sa njegovim željama

15.01.2022

20:59

0

Autor: Marija Mitić

Mladom Šejnu priređena je hinduistička sahrana i ceremonija, dok je komemoracija zakazana za sutra

Sahranjen sin Šinejd O'Konor: Pevačica se pojavila obučena u jarko roze, u skladu sa njegovim željama
Šinejd O'Konor - Copyright Profimedia

Sin kantautorke Šinejd O'Konor, sedamnaestogodišnji Šejn oduzeo je sebi život 8. januara. Porodica mu je danas priredila hinduističku sahranu i ceremoniju na kojoj se Šinejd pojavila sva odevena u roze boju.

Kako kaže kantautorka, jarke boje na sinovljevoj sahrani nosila je u skladu sa njegovim željama, o čemu je pisala na Tviteru.

Profimedia
Šinejd O'Konor

 - Upravo smo se oprostili od našeg prelepog anđela Šejnija. Veoma lepa hinduistička ceremonija. Šejniju bi se svidelo - napisala je.

 

 

Pozivajući se na mantru "om" koja znači mir, a koja se pojavljuje u budističkim molitvama i spisima, pevačica je nastavila:

 - On je uvek pevao "Om. Šanti."

 

 

 - Stavila sam mu nekoliko paklica cigareta u kovčeg u slučaju da ih nema na nebu. I to će mu se dopasti. Om. Šanti - pisala je neutešna pevačica, a potom je objavila i mantru koju je, kako kaže,  puštala svom sinu cele nedelje.

 

 

Ova ceremonija, kojoj je prisustvovalo 50 ožalošćenih, uključujući i Šejnovog oca Donala Lunija, na groblju Njulands Kros i krematorijumu u zapadnom Dablinu, održana je uoči komemoracije koja je zakazana sutra uveče u Breju, prenosi Daily Mail.

Podsetimo, tinejdžer Šejn je sebi oduzeo život nakon što je pobegao iz bolnice u kojoj je bio na posmatranju i čuvanju od samoubistva. Njegova majka, pevačica i kantautorka Šinejd O'Konor je primljena u bolnicu nakon njegove tragične smrti, a na Tviteru je priznala da je tamo razmišljala da okonča svoj život.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike