„Što ja da živim, kad mi sina više nema?" Šinejd u bolnici posle tragedije: „Njegova smrt ide na moju dušu"?!

14.01.2022

14:33

0

Pevačica se teško nosi s velikim gubitkom...

„Što ja da živim, kad mi sina više nema?" Šinejd u bolnici posle tragedije: „Njegova smrt ide na moju dušu"?!
Šinejd O'Konor - Copyright Profimedia

Posle tragične smrti sina Šejna, pevačica Šinejd O'Konor završila je u bolnici, a na društvenoj mreži Tviter nema koga nije zabrinula pošto je poručila da „želi da krene njegovim stopama, te da se suštinski neće smiriti dok ga ne nađe". U četvrtak veče je istakla kako „to što je on umro ide na njenu dušu", a onda je otkrila detalje drame koja se odvila kada je poželela da podigne ruku na sebe. 

- Odlučila sam da pratim svog sina. Zašto živeti kad njega nema. Sve što dotaknem, ja i uništim. Ostala sam zbog njega, a on je sada otišao. Uništila sam svoju porodicu. Moja deca ne žele da me znaju. Odvratna sam osoba, a vi mislite da sam dobra jer mogu da pevam, ali nisam - pisala je Šinejd.

 

 

Posle dva sata, „stigao" je i novi tvit.

- Žao mi je. Nije trebalo ono da kažem. Sada sam sa policijom, na putu do bolnice. Žao mi je što sam uznemirila sve. Izgubljena sam bez svog deteta i mrzim sebe. Bolnica će biti od pomoći neko vreme. Ali ja ću pronaći Šejna. Ovo je samo odlaganje - istakla je. 

 

Šejn

Podsećanja radi, pevačicin naslednik je nađen mrtav 7. januara, nekoliko dana pošto je prijavljen njegov nestanak. Malo posle tragedije, ona je oštro napala institucije koje se bave mentalnim zdravljem u Irskoj i koje su čuvale njenog sina, da bi se zatim izvinila i povukla sve komentare.

Izjavila je, pak, kako je njen sin „oduzeo sebi život posle narušenog mentalnog zdravlja i borbe".

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike