Policija se oglasila o smrti Šinejd O'Konor: Otkriveno da li je bilo sumnjivih radnji

27.07.2023

12:38

0

Svi čekaju da čuju da li postoji razlog

Policija se oglasila o smrti Šinejd O'Konor: Otkriveno da li je bilo sumnjivih radnji
Šinejd O'Konor - Copyright Profimedia

Irska pevačica Šinejd O'Konor preminula je juče, a vest o njenoj smrti šokirala je javnost.

Pevačica, koja je u trenutku smrti imala punih 56 godina, pronađena je mrtva u svom domu na jugoistoku Londona, a kako je policija saopštila danas, u trenutku pronalaska već nije davala znake života.

Njena smrt se ne tretira kao sumnjiva.

Tanjug/AP Photo
Šinejd O'Konor

- Policija je pozvana u sredu, 26. jula u 11:18 časova zbog prijave da žena ne daje znake života, na adresi stanovanja u oblasti SE24 - navodi se u saopštenju policije i dodaje:

- Službenici su bili na licu mesta i proglašena je mrtvom 56-godišnja žena. Bliži rođaci su obavešteni. Smrt se ne tretira kao sumnjiva. Dosije će biti pripremljen za mrtvozornika.

Podsetimo, samo 18 meseci pre njene smrti, Šinejd je doživela noćnu moru svake majke - njen sedamnaestogodišnji sin Šejn izvršio je samoubistvo, od čega se ona, očigledno, nikada nije oporavila.

Tanjug/AP Photo Matt Sayle
Šinejd O'Konor

- Odlučila sam da pratim svog sina. Zašto živeti kad njega nema. Sve što dotaknem, ja i uništim. Ostala sam zbog njega, a on je sada otišao. Uništila sam svoju porodicu. Moja deca ne žele da me znaju. Odvratna sam osoba, a vi mislite da sam dobra jer mogu da pevam, ali nisam - pisala je Šinejd posle smrti sina.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike