Šinejd O'Konor nikad nije prebolela smrt sina Šejna: Godinu dana se borila sa tugom i mentalnim problemima

26.07.2023

20:30

0

Ovo ju je koštalo života

Šinejd O'Konor nikad nije prebolela smrt sina Šejna: Godinu dana se borila sa tugom i mentalnim problemima
Šinejd O'Konor - Copyright Profimedia

Večeras je u svim svetskim medijima odjeknula tragična vest o smrti irske pevačice Šinejd O'Konor, koja je preminula u 56. godini usled jednogodišnje borbe sa mentalnim zdravljem.

Samo osamnaest meseci ranije, Šinejd je doživela noćnu moru svake majke. Naime, njen sedamnaestogodišnji sin Šejn izvršio je samoubistvo, nakon bekstva iz bolnice u kojoj je bio na posmatranju i čuvanju od samoubistva.

Inače, kantautorka je 2018. godine prešla u islam i promenila ime u Šuhada Sadakat, a sina Šejna nikad nije prebolela.

Profimedia
Šinejd O'Konor

Sin kantautorke oduzeo je sebi život 8. januara prošle godine. Porodica mu je 15. janura priredila hinduističku sahranu i ceremoniju na kojoj se Šinejd pojavila sva odevena u roze boju.

Tada je istakla da je jarke boje na sinovljevoj sahrani nosila je u skladu sa njegovim željama, o čemu je pisala na Tviteru.

 - Upravo smo se oprostili od našeg prelepog anđela Šejnija. Veoma lepa hinduistička ceremonija. Šejniju bi se svidelo - napisala je.

Posle sinovljeve smrti, Šinejd je završila u bolnici, a na društvenoj mreži Tviter nema koga nije zabrinula pošto je poručila da „želi da krene njegovim stopama, te da se suštinski neće smiriti dok ga ne nađe".

- Odlučila sam da pratim svog sina. Zašto živeti kad njega nema. Sve što dotaknem, ja i uništim. Ostala sam zbog njega, a on je sada otišao. Uništila sam svoju porodicu. Moja deca ne žele da me znaju. Odvratna sam osoba, a vi mislite da sam dobra jer mogu da pevam, ali nisam - pisala je Šinejd svojevremeno.

Profimedia
Šinejd O'Konor

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike