Lil Vejn živeo u strahu zbog Eminema: Ljudi, on je jedno čudovište!

24.07.2023

22:18

0

Tri pesme su uradili zajedno, 2009. i 2010. godine

Lil Vejn živeo u strahu zbog Eminema: Ljudi, on je jedno čudovište!
Lil Vejn - Copyright Profimedia

Mnogi bi bili nervozni kada bi trebalo da pozovu Eminema za nešto, pa tako i njegov kolega sa strane muzičke scene, Lil Vejn. Do sada, sarađivali su na tri projekta - pesmi „Forever" sa Drejkom i Kanjeom Vestom 2009, pa „Drop the world" i „No love" 2010. godine.

Međutim, kada je trebalo da ga pozove za tu „uslugu", priznaje da mu nije bilo nimalo lako, nazivajući repera čudovištem zbog svega za šta je sposoban, kada je posao u pitanju.

- Moram da priznam da sam se mnogo plašio. On je čudovište - počeo je u intervjuu za „The New York Times" i nije se tu i zaustavljao.

- Isti smo, kada su reči u pitanju. U smislu, ne možemo da ih „isteramo" iz glave. Sva značenja, mnoge te aspekte, šta se rimuje... Sve mi to čujemo. Poznat mi je taj dar, koji je u isto vreme i kletva. Sviđa mi se kako on sve to „pakuje" zajedno.

Iako je prethodno sarađivao s raznim velikim imenima (Snup Dog, Rik Ros, Niki Minaž...), pošto je Eminemov fan preko svega, nije mu bilo svejedno kada je trebalo da mu priđe. Ipak, isplatilo mu se što jeste, jer su sve tri njihove kolaboracije brzo postale hitovi.

Eminem, Profimedia
 

Sa druge strane, dotakao se u istom intervjuu i toga kako gleda na Džej-Zija, te koliko se tek njemu divi.

- Za mene je Šon Karter, Džej-Zi, (isto) ozbiljan bog reči. Slušao sam svojevremeno Bigija (Notorious B.I.G) i tako čuo za Džeja. „Lucky me" znam u pola dana i noći! Pojedine nastupe i dalje počinjem s nekim rečima iz te stvari.

- Swear to everything when I leave this earth it's gon' be on both feet, never knees in the dirt, you could try me f*cka' but when I squeeze it hurts... - citirao je jedan deo on, oduševljen kao da pesmu „čuje" po prvi put, prenosi tamošnja štampa.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike