Udala se Eminemova ćerka! Isplivali snimci sa venčanja: Propustila sam koncert Tejlor Svift zbog ovoga, ali vredelo je! (VIDEO)

15.06.2023

14:20

0

Novopečena gospođa Moler ponosno je pokazala i svoj prsten

Udala se Eminemova ćerka! Isplivali snimci sa venčanja: Propustila sam koncert Tejlor Svift zbog ovoga, ali vredelo je! (VIDEO)
Eminem - Copyright Profimedia

Eminemova ćerka Alina Meri Skot udala se za dugogodišnjeg dečka Meta Molera 9. juna u Detroitu (Mičigen). Sestra Hejli Džejd bila joj je jedna od deveruša, a na snimcima i fotografijama koje je podelila na Instagramu i, kako kaže, na samom početku svog bračnog života, pokazala je i kakav prsten sada nosi na ruci.

- Možda sam zbog ovoga propustila koncert Tejlor Svift, ali vredelo je - prokomentarisala je ona kraj jednog od svojih snimaka, koji je prikupio brojne simpatije i komentare svih koji je prate onlajn.

 

 

Veridba para se, podsetimo, odvila u decembru 2021. godine.

- Ovaj trenutak. Hiljadu puta „da"! Volim te - poručila je bila ona tada na pomenutoj društvenoj mreži, prenose ponovo strani mediji.

Na svadbi je bilo 125 zvanica.

 

 

Eminem je, inače, Alinu usvojio 2004. godine, kada se njena majka Don (sestra njegove nekadašnje izabranmice Kim) borila sa bolestima zavisnosti. Ona je 2016. i preminula, pa je reper odlučio da preuzme brigu o njoj. Rođena je 3. maja 1993. godine. Završila je Univerzitet u Oklandu. Eminem je izuzetno ponosan na nju.

- U mom je životu od rođenja. Često je boravila kod Kim i mene bez obzira što joj je majka tada bila živa - objašnjavao je govoreći na tu temu svojevremeno za „Rolling Stone".

Tepa joj Lejni čak i u pojedinim pesmama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike