Fet Džo i dan-danas pamti savete koje mu je kolega dao pred odlazak u zatvor: Od onih lanaca mi nije bilo dobro!

08.11.2022

06:45

0

Zgrada mu je delovala kao da je „izašla iz filmova o Hariju Poteru", ali prijatelja je morao da vidi

Fet Džo i dan-danas pamti savete koje mu je kolega dao pred odlazak u zatvor: Od onih lanaca mi nije bilo dobro!
Fet Džo - Copyright Profimedia

Reper Fet Džo, koji je sarađivao s Lil Vejnom na pesmama „Make it rain", „Yellow tape", otkrio je detalje razgovora s kolegom pošto mu je otišao u posetu u zatvor. Savete koje mu je on dao pre nego što je ušao „u zgradu koja kao da je izašla iz filmova o Hariju Poteru" bili su mu od velike pomoći, naglasio je u emisiji „Red table talk". Sve se, inače, odvilo 2010. godine, kada se Vejn tek pripremao za odsluživanje svoje kazne.

- Jedna od najtužnijih stvari koje sam ikada video je Vejn u zatvoru. I ne samo to, nego što su ga držali kao ubicu. Bio je u lancima - počeo je Džo pomenutom šouu.

- Naravno da sam otišao da ga vidim. Mog brata, prijatelja. Živimo jedan preko puta drugog u Majamiju. Dok sam ulazio u zatvor, inače, on me je pozvao... A ta zgrada, kao iz filmova o Hariju Poteru, stara, sve rđavo oko mene. Pitao sam ga šta ima, da bi mi on dao savet kako da se ponašam. Rekao mi je da mirujem, poštujem ljude oko sebe, jer ću poštovanje samo tako dobiti zauzvrat - ispričao je on.  

Podsetimo, Lil Vejn je 2013. godine osuđen na četiri meseca jer nije podneo poreske prijave u vrednosti od 3,3 miliona dolara zarade, a ni platio 15.000 kazne za to. Prethodno, 2010, proveo je osam meseci iza rešetaka zbog posedovanja oružja usko vezanog za ono pronađeno tri godine ranije u njegovom autobusu kojim je išao na turneje.

Lil Vejn, Profimedia
 

Fet Džo nikada i uprkos svemu ne propušta priliku da ga pohvali i istakne kako visoko mišljenje ima o njemu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike