Nemanja Nikolić otkrio nesvakidašnje detalje iz karijere: Svađao se sa Slavicom Ćukteraš, spavao u štali, a ispod njega krave

21.07.2023

14:59

0

Pevač ističe da je spavao i u luksuznom hotelu i u kombiju i sa kravam

Nemanja Nikolić otkrio nesvakidašnje detalje iz karijere: Svađao se sa Slavicom Ćukteraš, spavao u štali, a ispod njega krave
Nemanja Nikolić - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Nemanja Nikolić je stekao veliku popularnost učešćem u „Zvezdama Granda", sa svojim kolegama je prošao sito i rešeto. Kako kaže bilo je lepih i onih manje lepih trenutaka, ali jedno je sigurno iskustvo koje nema cenu. 

- Bilo nam je lepo, bilo nam je divno. Najlepši period mog života, a nadam se i njihovog. Drugačije je vreme bilo, lakše, lepše i srećnije se živelo, ima gomila anegdota. Ima dosta kritika na moj izgled, ali ja ne mogu da izgledam kao pre 20 godina, ali ovo sam ja, nažalost starimo - kazao je Nemanja, objašnjavajući koliko se njihova sezona razlikovana od ovih novih: 

24sedam/Mladen Mijatović
Nemanja Nikolić

- Mi smo imali tada tu neku ozbiljnu priču, možda zato što smo bili prvi i ceo taj projekat je bio jako uspešan. Imali smo svetsku turneju od Amerike do Australije, proživeli smo svašta, bilo je fenomenalno i to je period koji se neće vratiti.

Često se kako kaže, dešavalo da imaju nastupe dan za danom, zbog čega u svom notesu imaju mnoge neprospavane sate, ali i anegdote za ceo život.

- Dešavalo se da smo danas u Budvi, sutra u Gračanici, prekosutra na Ohridu i tako... Odemo u Bijeljinu, kaže Tanja: „Dobro veče Brčko", nismo znali ni gde smo ni šta smo, ali to je bilo lepo. Desilo se to da smo bili u Gelzenkirhenu, da smo stigli u 4,5 ujutru i Žika Jakšić nam objasni kako je frka za hotel i spavali smo na daskama gde čobani spavaju. Ispod nas krave, bikovi, volovi koje vidimo kroz daske, miris sačuvaj Bože jer nismo imali gde, takva je bila situacija nije bio hotel. Sutradan spavamo u luksuznom hotelu u Vegasu, svako ima svoju sobu, a juče smo bili u štali. Mi smo bukvalno živeli u kombiju, bilo je tu svega i svačega, mi smo se voleli i svađali, što je sasvim normalno, ali bilo je lepo.

Youtube screenshot „Grand Magazin TV Grand"
Nemanja Nikolić

Ipak, pevač ne krije da je najviše netrpeljivosti bilo sa Slavicom Ćukteraš sa kojom se često svađao. 

- Dugo nismo razgovarali, ali onda je njen (tadašnji) suprug poželeo da pevam na rođenju njihovog deteta i tada se sve rešilo. Ja nju mnogo volim i draga mi je i danas stavrno sve super, sve sjajno.

Prema mišljenju Nikolića, od njihove generacije, najbolju karijeru je napravila Tanja Savić.

- Sigurno Tanja Savić. Ona ima nešto u sebi, neki faktor „x”, nju su ljudi oduvek voleli. Njen prvi album, imala je 9 pesama, 9 hitova i dan danas ima hitove, radi sa jakim saradnicima i to je razultat svega toga - kazao je pevač, ističući da priželjkuje ponovno druženje i nastupe njegove generacije.

ATAImages/ A.A.
Nemanja Nikolić

 

- Ja o tome pričam već neko vreme. Možda bi trebalo nas šestro da napravimo nešto i obeležimo 20 godina. Svi smo mi ostvareni pevači, manje ili više, imamo svoje hitove i to bi bio pun pogodak da se desi - ispričao je Nemanja, prenosi „Grand Online”.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike