Od ove fatalne lepotice se razveo Darko Filipović: Provokativne fotografije su njena lična karta (FOTO)

23.06.2023

17:38

0

Ljubav "pukla" zbog preljube

Od ove fatalne lepotice se razveo Darko Filipović: Provokativne fotografije su njena lična karta (FOTO)
Jasmina i Darko Filipović - Copyright Instagram printscreen/jassfilipovic

Pevač koji se proslavio u prvoj sezoni talent-šou programa "Zvezde Granda", Darko Filipović, nedavno se razveo od supruge Jasmine, a posle dvanaest godina braka ponovo je slobodan.

Darko i influenserka Jasmina su važili za jedan od najskladnijih parova na estradi, a uprkos raznim glasinama, njihovom braku je ipak došao kraj.

Jasmina važi za jednu od najfatalnijih žena pevača, a mnoge je šokirala vest da jeDarka varala sa njegovim najboljim prijateljem. U galeriji u nastavku teksta detaljnije možete videti kako Jasmina izgleda.

Inače, Jasmina je redovno na svom Instagramu objavljuje provokativne fotke, dok ga nije ugasila, a često se na javnim događajima pojavljuje u veoma žestokim izdanjima, pa čak i polugola.

Nakon kraha ljubavi pevač je otputovao u Italiju, a svako slobodno vreme koristi za uživanje i odmor na još daljim destinacijama.

Inače, svojevremeno se šuškalo da je Darkov brak u krizi zbog pevačice Tanje Savić sa kojom je Filipović ranije bio u emotivnoj vezi. Spekulisalo se da je Darko tada imao paralelnu romansu sa Tanjom i Anom Kokić, zbog čega su se njih dve navodno i fizički obračunale.

M.M./ATAImages/A.A.
Tanja Savić i Darko Filipović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike