Slavica Ćukteraš otkrila sa kojim kolegom se najviše svađala: Svi su pričali o Tanji i meni, a sa njim nisam godinama razgovarala

20.05.2023

21:03

0

Radi se o pevaču sa kojim je bila u takmičenju "Zvezde Granda"

Slavica Ćukteraš otkrila sa kojim kolegom se najviše svađala: Svi su pričali o Tanji i meni, a sa njim nisam godinama razgovarala
Slavica Ćukteraš - Copyright Đorđe Vukojičić

Slavica Ćukteraš je bila u prvoj generaciji takmičara "Zvezda Granda", a pored nje, ovaj šou je iz te postave proslavio Tanju Savić, Nemanju Nikolića, Stevana Anđelkovića, Darka Filipovića i Baneta Mojićevića.

Svi dobro znaju u kakvom su odnosu bile Slavica i Tanja, ali malo je onih koji znaju da se Ćukterašova, zapravo, najviše svađala sa Nemanjom Nikolićem.

Miko Kovačević
Slavica Ćukteraš

Nemanja i ja smo se svađali kao kerovi. On i ja godinama nismo pričali. Imali smo duet, a nismo pričali. Bas smo bili... - rekla je pevačica u emisiji "Divan šou", pa dodala:

- Mediji su pisali samo o mom kao neslaganju sa Tanjom, ali to nije bilo tačno. Sa Nemanjom sam baš bila u haos odnosima. Više nismo pričali nego sto jesmo.

ATAImages/ A.A.
Nemanja Nikolić

Slavica je, inače, otkrila i da je prva generacija "Zvezde Granda" trebalo da ide na Beoviziju, ali da ih je iz cele priče izvukao Saša Popović, jer je saznao da će pobeda biti nameštena predstavniku iz Crne Gore. 

Podsetimo, Tanja i Slavica su bile nerazdvojne, ali su odjednom prestale da pričaju. Mnogo se nagađalo o tome šta se desilo među njima, ali nijedna, do danas, nije htela o tome javno da govori.

U međuvremenu se njihov odnos poboljšao, pa je Slavica javno pružila Tanji podršku, kada je se borila da vrati svoju decu iz Australije, koju je njen bivši muž odveo bez njenog znanja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike