Slavici Ćukteraš su nuđeni veliki hitovi, ali su završili u rukama njenih koleginica: Nećete verovati o kojim pesmama je reč

22.11.2022

07:30

0

Pevačica je za 24sedam otkrila zašto je odlučila da ih ipak ne snimi i da li joj se dopada kako su to uradile njene koleginice

Slavici Ćukteraš su nuđeni veliki hitovi, ali su završili u rukama njenih koleginica: Nećete verovati o kojim pesmama je reč
Slavica Ćukteraš - Copyright Miko Kovačević

Izreka "Nije kome je rečeno, nego kome je suđeno" često se čuje na našoj estradi i odnosi se na numere koje određeni pevači iz ovog ili onog razloga nisu snimili, a onda su njihove kolege od njih napravile hitove. 

Tako znamo da je Ceca snimila "Kukavicu", "Idi dok si mlad", a da su one bile prvo u rukama Vesne Zmijanac. Za Eminu Jahović bila je namenjena pesma "Dobro da nije veće zlo", ali ju je na kraju proslavio "Lexington bend", za Vesnu Zmijanac je pisan "Vidovdan", pa ju je maestralno otpevala Goca Lazarević.

Primera je mnogo, a izuzetak nije ni pevačica Slavica Ćukteraš, koja je za 24sedam otkrila da nije snimila dve pesme od kojih su njene koleginice napravile velike hitove. 

Miko Kovačević
Slavica Ćukteraš

Pre mnogo godina, na prvom albumu Tanje Savić našla se pesma "Igračka", koja je bila ponuđena i Slavici.

- Tada sam ja drugačije gledala i razmišljala o životu i pesmama, to je bilo pre skoro 20 godina. Nekako se nisam pronašla u tim rečima, a kada je to slučaj, onda znaš da ne možeš tu pesmu ni da otpevaš kako treba. Zato i nisam želela da se upuštam u tu avanturu, a Tanja ju je stvarno sjajno iznela - kaže Slavica za 24sedam.

Antonio Ahel/ATAImages
Tanja Savić

Pesma "Marš" Aleksandre Prijović postala je verovatno i najpopularnija na njenom albumu koji je objavila ove godine, a Slavica nam otkriva zašto je mislila da ova numera nije za nju.

- Aleksandra je uradila sjajan posao sa tom pesmom, čujete je gde god da se okrenete, a i spot je fantastičan. Kada sam čula pesmu, dopala mi se, ali mi se više dopalo nešto drugo što će moja publika uskoro moći da čuje. U ovom slučaju je "Marš" otišao u prave ruke - kaže pevačica.

M. M./ATAImages
Aleksandra Prijović

Slavica je, inače, najavila da će uskoro objaviti duet, ali je misteriozna o tome sa kim ga je snimila.

Miko Kovačević
Slavica Ćukteraš

- Pesma će uskoro biti objavljena, verujem da će se publici i te kako dopasti. Počinjemo sada polako reklamnu kampanju, da malo podižemo hajp, već ljudi nagađaju o kome je reč, ali ne bih to da otkrivam, neka bude iznenađenje - zaključila je pevačica za 24sedam.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike