Bijonse je bilo moje prezime! Ko je u stvari Tina Nouls, majka poznate pevačice: Pre nego što je opljačkana ovako je punila novinske stupce!

18.07.2023

07:45

0

U braku s Metjuom dobila je i naslednicu Solanž, koja takođe „pliva muzičkim vodama"

Bijonse je bilo moje prezime! Ko je u stvari Tina Nouls, majka poznate pevačice: Pre nego što je opljačkana ovako je punila novinske stupce!
Tina Nouls - Copyright Profimedia

Kada je nedavno poput bombe odjeknula vest da je majka pevačice Bijonse, Tina Nouls, opljačkana u svom domu u Los Anđelesu, o njoj je iznova u javnosti počelo da se priča, pa su se mnogi prisetili i brojnih detalja vezanih za nju. Pored toga što je takođe i ponosna mama muzičarke Solanž, baka, preduzetnica... Još mnogo šta čini „najbitniju ženu u životu pevačke zvezde", po kojoj je, između ostalog, ona i nazvana.

Naime, Tinino puno ime glasi Selestin En Bijonse Nouls Loson i, jednom prilikom, sama je javno istakla kako je svoje ime drage volje dala prvoj naslednici. Kada je bila mlađa, međutim, s Bijonse nije bila toliko oduševljena.

Bijonse Nouls, Profimedia
 

- Mnogi ne znaju da mi je Bijonse devojačko prezime. Ime mi je Selestin Bijonse i, u to vreme, bilo je čudno zvati se tako. Želela sam da se zovem Linda Smit. To su onda bila kul imena - otvorila je bila dušu ona.

S pevačicinim ocem Metjuom provela je tri decenije u braku, pre nego što su 2011. izdali saopštenje da se rastaju za tamošnju štampu. Nekoliko godina kasnije, oboje su nastavili dalje. On je sudbonosno „da" izgovorio bivšoj manekenki Đini Šarmejn Ejvori, a ona glumcu Ričardu Liju Losonu.

Unuka Blu Ajvi, inače, tada je imala tek tri godine, a poznata baka pričala je na sva zvona kako ju je ona inspirisala da načini taj veliki korak.

Tina i Ričard Loson, Profimedia
 

- Bili smo na brodu s Bijonse i Džej-Zijem za njen rođendan. Sredila sam se za večeru i kada me je Blu videla, rekla je: „Izgledaš prelepo! Kada ćete vas dvoje da se venčate?" Ričard joj je odgovorio da ćemo uskoro i pitao je da li nam daje svoj blagoslov. Rekla je da. Tada smo prvi put ozbiljno i popričali o tome - objasnila je jednom prilikom za „People".

Sa bivšim suprugom, s druge strane, ostala je u dobrim odnosima. Za velike stvari, datume, uvek se sastaju, a tako je posebno bilo kada se porodica suočila s njegovom dijagnozom raka dojke, o čemu se takođe naveliko pisalo. To se desilo 2019, kada su Solanž i Bijonse takođe išle po lekarima, ne bi li saznale da li nose gen i kako da se i same sačuvaju ove opake bolesti.

On je uspeo operacijom, dok o naslednicama brine čitav tim, kako bi one mogle normalno i zdravo da žive.

Broj četiri

Tina Nouls, Profimedia
 

Tina je, inače rođena 4. januara 1954. godine, a poznato je koliko je pevačici broj četiri važan i srećan.

Ovo verovanje deli i sa suprugom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike