Bijonse krene na turneju - poznata ličnost umre?! Pevačicu već godinama „bije crni glas": Od sedam zvezda se već oprostila putujući! (VIDEO)

09.06.2023

00:31

1

Poslednja u nizu bila je Tina Tarner, koja je preminula dve nedelje po početku šoua „Renaissance"

Bijonse krene na turneju - poznata ličnost umre?! Pevačicu već godinama „bije crni glas": Od sedam zvezda se već oprostila putujući! (VIDEO)
Bijonse - Copyright Profimedia

Bijonse trenutno mnoge svoje fanove uveseljava putujući u okviru „Renaissance" svetske turneje koju je započela 10. maja, a završiće je krajem septembra tekuće godine. Međutim, dosta je i onih koji su - iznova na društvene mreže plasirali „dokaz da svaki put kad krene neki njen tako veliki šou, jedna poznata ličnost umre"... Smrt kraljice rokenrola Tine Tarner, koja je usledila dve nedelje od početka „Renaissance", pevačici iz tog razloga nikako „nije išla u prilog".

Otkako se teška srca oprostila od velike Tine na jednom od svojih koncerata, strah je i te kako postao prisutan - jer joj je to bio već sedmi put zaredom da „joj smrt kolege i, ujedno, voljenog izvođača, obeleži turneju". Inače, kada je Tarnerova u pitanju, samo njeno poslednje zbogom izazvalo je gnev javnosti. Pošto je svojevremeno zajedno sa suprugom za „Drunk in love" iskoristila neke od Tininih najcrnjih dana pa dobila hit, veliki broj fanova to joj još nije ni zaboravio, a ni oprostio.

Sad „uzela" kraljicu, jer „kralja već ima"?

Majkl Džekson, Profimedia
 

Ranije, prema rečima teoretičara zavere, Bijonse je „javnosti već uzela kralja popa". Majkl Džekson, naime, preminuo je 25. juna 2009. godine, oko tri meseca pošto je Bijonse krenula na svoju „I am..." svetsku turneju.

Dve muve jednim udarcem...

Dona Samer napustila nas je u maju 2012. godine, kada je čuvena gospođa Karter bila na „The Mrs Carter" turneji. Nju je, podsetimo, započela koncertom u Beogradu sredinom aprila i pojedinci su i dan-danas pod utiskom čitavog šoua velike dive.

Bonus?

Nešto kasnije, kada je ova teorija uzela maha, pojavili su se i oni koji su „okrivili Bijonse za smrt Vitni Hjuston".

Vitni Hjuston, Profimedia
 

Ona je preminula u februaru 2012, kada je Noulsova bila najavila pomenutu turneju.

„On the run"

Bijonse i Džej-Zi na „On the run" turneji, Profimedia
 

Pevač Bobi Vomak umro je u junu 2014, istog meseca kad je Bijonse započela svoju tadašnju turneju, prvu „On the run" u nizu. Drugu pod istim nazivom, koja je održana četiri godine kasnije, obeležila je smrt ni manje, ni više, nego Arete Frenklin.

Areta Frenklin, Profimedia
 

Princ je, podsećanja radi, preminuo u aprilu 2016. godine, kada je Bijonse krenula na „Formation" svetsku turneju. Od svih ovih ličnosti, ona se uredno opraštala, ali „crni glas" ne prestaje da je prati.

Princ, Profimedia
 

Šta više, pevačica je od strane pomenutih teoretičara u jednom trenutku bila čak i optužena za „naručeno ubistvo".

Džoun Rivers

Pokojna komičarka i voditeljka, Džoun Rivers, u jednom od svojih poslednjih tvitova 2014. našalila se na račun pevačicine poznate „scene iz lifta" - kada je Solanž nasrnula na Džej-Zija zbog poznate sestre. Ubrzo, na internetu se pojavio podatak kako su „je zbog toga ljudi Bijonse u stvari smakli".

 

 

Šta više, tvit je sam izmamio gomilu sličnih komentara, na koje se Bijonse kao po običaju nije osvrtala.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike