Za mene je zagrljaj sada šok: Majka Bijonse Nouls konačno izašla iz karantina!

25.05.2021

06:05 >> 09:26

0

Usled pandemije, dizajnerka je mesecima izbegavala kontakt s ljudima. Viđala je samo članove porodice i, opet, ne sve...

Za mene je zagrljaj sada šok: Majka Bijonse Nouls konačno izašla iz karantina!
Copyright Tina Nouls Profimedia

Dizajnerka Tina Nouls, majka pevačice Bijonse, punih devet meseci provela je u izolaciji, iz straha od koronavirusa. Tek nedavno, pošto je rešila da izađe iz karantina, pa i ode na „Bilbordovu dodelu nagrada”, videla se sa svojim prijateljima. Tom prilikom, priznala je da za nju zagrljaji sada predstavljaju pravi šok, kako nikome osim članovima porodice odavno nije priuštila to zadovoljstvo.

Tina Nouls Profimedia

– Zahvalna sam na ovome. Ponovo mogu da se viđam s prijateljima, da zagrlim drugo ljudsko biće. Ali, kada zagrlim nekoga, ostanem u šoku, ruke kao da mi se oduzmu – objašnjavala je Tina.

– Toliko dugo nikoga nisam zagrlila! Ima oko devet meseci kako se nisam videla ni sa kim osim sa članovima svoje porodice. I to najbližim – rekla je ona za „People”, pa nastavila: Tako da, zaista sam zahvalna. Mislim da smo sada svi i te kako svesni toga da ništa ne smemo uzimati zdravo za gotovo – zaključila je.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike