Bijonse je i Monika Levinski „napala" zbog pesme: Više nije samo novi album problem, a od pevačice ni traga ni glasa! (FOTO)

03.08.2022

20:31

0

Nekada najpoznatija pripravnica je „fino potkačila" muzičku zvezdu - u jeku drame oko druge numere

Bijonse je i Monika Levinski „napala" zbog pesme: Više nije samo novi album problem, a od pevačice ni traga ni glasa! (FOTO)
profimedia-0374067087 - Copyright Profimedia

Usred drame oko nove pesme „Heated", zbog koje su Bijonse pojedinci optužili za ableizam, strani mediji bruje o negodovanju Monike Levinski - koja bi sada želela da njeno ime bude izbrisano iz hita iz 2013. godine, „Partition".

Pošto je pevačicin tim potvrdio da će sporna reč iz prethodno pomenutog singla biti izbrisana (o čemu više možete da pročitate OVDE), Monika je predložila da se gospođa Karter isto tako pobrine i za jednu od najslušanijih pesma s albuma koji je nazvala svojim imenom.  

- Kad smo kod toga... „Partition" - napisala je ona u tvitu 1. avgusta, a sve zbog stiha „Monica Lewinsky'd all on my gown".

Monika Levinski, Profimedia
 

O čemu se radi?

U tih tek nekoliko reči, pevačica je i te kako uspela da podseti sve na aferu Levinski - Klinton iz devedesetih. Ranije, 2014. godine, ona se Bijonse bila zahvalila za „Vanity Fair", ali i dodala da bi „pravilnije bilo kazati tu njegovo ime, a ne njeno".

„Monica Lewinsky'd all on my gown" se odnosi na sada već dobro poznati detalj iz prošlosti - kada je Monika svojevremeno prepričala drugarici Lindi Trip da i dalje ima plavu haljinu s flekom od odnosa s Klintonom. U pitanju je bila „Gapova" haljina, a nosila ju je bila u februaru 1997. O tome se pročulo u novembru iste godine.

Pevačica se po ovom pitanju još nije oglašavala.

Monika Levinski, Twitter screenshot / MonicaLewinsky
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike