Nikolina Pišek privedena na granici: Voditeljka otkrila zbog čega ju je policija zadržala

28.06.2023

11:41

0

Ovome se nije nadala

Nikolina Pišek privedena na granici: Voditeljka otkrila zbog čega ju je policija zadržala
Nikolina Pišek - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Voditeljka Nikolina Pišek godinu dana nakon smrti supruga Vidoja Ristovića prolazi kroz pravu dramu sa njegovom porodicom, a sada je šokirala sve kada je otkrila da ju je policija privela na granici.

Pišekova je u okviru jedne emisije otkrila razlog zbog kog ju je policija zadržala na graničnom prelazu.

- Da, priveli su me zbog neplaćene sitne saobraćajne kazne. Na granici su me priveli i onda su me držali. Zbog toga se privodi, zbog toga što mi nije uručena bila kazna više puta. Onda je to bio problem nešto sa adresom - ispričala je voditeljka u emisiji na "Una TV".

ATAImages/Antonio Ahel
Nikolina Pišek

Nikolina je nedavno naišla na problem sa prodajom vile u Zagrebu, jer joj je Vidojeva ćerka iz prvog braka stopirala proces tužbom. Matea Ristović je navodno podnela tužnu protiv nje sa zahtevom da se imovina podeli, prenose hrvatski mediji.

Prošle godine u septembru Pišekova je oglasila vilu u kojoj je živela sa pokojnim suprugom Vidojem i njihovom ćerkom Sofijom Unom i to za neverovatnih 1.700.0000 evra. U jednom momentu oglas je bio povučen, jer je Ristovićeva ćerka iz prvog braka tražila očevo nasledstvo sudskim putem. Sud je zbog toga doneo privremenu odluku da nekretnina ne može biti na prodaju dok se spor ne završi, prenosi Kurir.

ATAImages/Antonio Ahel
Nikolina Pišek

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike