Popović pravo u centar! O sudbini pobednice „Zvezda Granda", stanju na estradi, problemima sa Stankovićem, a ni ženu nije zaobišao (VIDEO)

27.06.2023

14:35

0

Saša najavljuje i veoma zanimljivu 17. sezonu čuvenog talent-šoua

Popović pravo u centar! O sudbini pobednice „Zvezda Granda", stanju na estradi, problemima sa Stankovićem, a ni ženu nije zaobišao (VIDEO)
Saša Popović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Saša Popović danas je pobednici „Zvezda Granda" Slavici Angelovoj uručio krljučeve od skupocenog automobila, pa najavio kako je sad vreme za pesmu, spot, brojna televizijska gostovanja - sve ono što ide „u paketu" s velikim uspehom koji je mlada Makedonka postigla. Pred okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i ekipa 24sedam, od srca joj je još jednom čestitao na trijumfu, te joj poželeo sreću u daljoj karijeri.

Kako je zatim objasnio, kao prva pobednica iz te zemlje smatra da tamo ima najviše šansi da se ostvari kao prava zvezda. Svakako, „Grand" će dati sve od sebe da je „progura" i na ostatak bivše Juge.

- Ona će karijeru paralelno da gradi ovde i u Makedoniji, kao i svi takmičari „Zvezda Granda". Ovde će dobiti pesmu, spot koji će ići na sve naše portale, Jutjub... Gostovaće u svim našim emisijama, pa ćemo videti. Verujem da mnogo više šansi ima u Makedoniji, jer je prva pobednica te zemlje. Kada je 2017. godine Riste Risteski pobedio, pobedio je po SMS-u, ali ne u ukupnom rezultatu. Sećam se da je Aleksa Perović imao pobedu od strane žirija, ali ona (Slavica) apsolutna je pobednica. Tako da će, nadam se, tamo imati najveći uticaj i popularnost. Trudićemo se da je „guramo" i na ostale destinacije, naravno, Srbija, Bosna, Crna Gora... - pričao nam je Popović, koji je u finalnoj noći brzo shvatio da se Slavici smeši pobeda.

- Posle deset minuta glasanja sam postao svestan toga da ona može da pobedi, jer sam (to) video na telefonu. Ja dobijam direktno izveštaje, Dragan Đurić i ona, da ubedljivo vode. Znao sam da tu teško može šta da se promeni do kraja... Pesmu će dobiti na srpskom, a i prevešćemo je da bude dvojezična. Kao što je Toše Proeski radio, jednu istu pesmu je pevao i na makedonskom i na srpskom - pojašnjavao je on, te dodao kako ona nije i jedina kojoj će se raditi numera. 

Slavica Angelova s mentorom Đorđem Davidom, ATAImages/Antonio Ahel
 

Pobedniku, naime, uvek sleduje ono što je obećano, ali i nekolicina istaknutih takođe će dobiti po pesmu. Kao što je i Ceca Ražnatović nedavno ispričala - pobeda ne znači veliki uspeh. Na tome i posle „Zvezda Granda" mora marljivo da se radi.

Što se tiče generalno protekle sezone, misli da su s njom postigli rekordnu gledanost. Za to je, kaže, zaslužna „Grand produkcija i poneki članovi žirija".

- Uzmite u obzir samo da je za ovih 20 godina bilo 200 članova žirija, a samo jedan je ostao stalan. A to sam ja (smeh) - izjavio je onda on, što vas sve čeka u videu što sledi.

Za iduću sezonu zatim je najavio istu postavku odlučujućih, samo nešto izmenjena pravilla i smanjen broj kandidata. Želja im je da već u prve četiri emisije vidi da li neko može da bude zvezda i ko je to. Nagrade će, dodaje, ostati iste.

- Ranije smo dodeljivali stanove, bilo je više para, nije bila kriza kao u poslednjih nekoliko godina, ali za pobednika je najveća nagrada hit, što je teško napraviti - istakao je Saša, pa se osvrnuo na odlazak Jelene Karleuša iz šoua, ali i na probleme s Milanom Stankovićem koji dan-danas ispunjavaju novinske stupce.

Dok je s Karleušom radni odnos na vrlo fer i korektan način prekinuo, sa Stankovićem - nikako nije bila ista priča.

Milan Stanković, Antonio Ahel/ATAImages
 

- To je njegova odluka... Meni je žao što je Milan 2010. godine napustio „Grand", odnosno raskinuli smo ugovor sa njim. Žao mi je i što je morao da plati tu neku odštetu, iako je pre toga dobio kompletan album od nas, spremali smo mu i drugi album. Ja sam mu tada rekao da smo spremni da uložimo preko 100.000 u taj album, da mu organizujemo veliku turneju i tako dalje. Ne znam ko ga je nagovorio i zbog čega... Otkad smo raskinuli saradnju, to je bilo odmah posle „Evrovizije" 2010. godine... Pazite, kad nekome date takvu popularnost kroz „Zvezde Granda" kao što smo mi dali njemu, kompletan album sa osam pesama, ogromnu reklamu, mogućnost da ide na „Evroviziju"... To mu je „Grand" omogućio, jer smo Žika i ja sa Bregovićem razgovarali da on bude taj koji će biti jedan od tri numere koje je Bregović radio. Znali smo da će on i po tom SMS-u pobediti. Kad mu sve to date i kad pripremite novi album koji je u to vreme, pre 13 godina, nas trebalo da košta 100.000 evra, onda stvarno ne razumem šta je to u njegovoj glavi što ga je odvratilo i zašto je doneo odluku da raskine ugovor. I, umesto da sve to dobije, on je platio tada neku odštetu od 50.000 evra - rekao je Popović koji je, sa druge strane, izuzetno ponosan zbog svega što su Milica Pavlović i Aleksandra Prijović uspele posle takmičenja da naprave.

Ipak, velika je verovatnoća da im na koncerte u Arenu neće otići.

- Retko sad idem na koncerte, to moram da kažem. Ali, toliko mi je drago za njih dve što će imati koncerte u Areni. Voleo bih da to još neki naprave, ali Milica i Aleksandra su zaista devojke koje su puno postigle i za vreme takmičenja i posle. Mnogo ulažu u svoju karijeru, stajling, imidž, mislim da su zaista veliki profesionalci i mnogo ih volim i jednu i drugu.

U jednom trenutku, dotakao se i karijere svoje supruge Suzane Jovanović, koja je nedavno posle 30 godina ponovila spot za jedan svoj veliki hit, a evo i zašto:

- Ona za neke pesme koje su joj izašle kao veliki hitovi, poput „Plavuše, „Oči oči", „Džabe care", sem „Rođeni u pravo vreme", nije snimila nijedan spot. Eto, odlučila je da to uradi sad. Pa, bolje ona da snima spotove nego neko drugi s tim pesmama!

Suzana Jovanović i Saša Popović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Upitan pak da li je nekad kritikuje, samo se nasmejao.

- Ja?! Suzanu?! Ja Suzanu volim najviše na svetu, gde ću nju da kritikujem, nema šanse. Samo ona mene može, za ovo što ja radim. Non-stop sam na televiziji, u žiži, fokusu, ali ja je podržavam za sve ono što ona hoće - izjavio je Saša, a kako je još tekao razgovor pogledajte u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike