Heni uživa u popularnosti! Kupio stan, pa postavio sebi ozbiljan cilj: Hoću da budem kao Saša Popović!

24.06.2023

10:54

0

Mladi muzičar progovorio i o bivšoj devojci, Vojažu i planovima za budućnost

Heni uživa u popularnosti! Kupio stan, pa postavio sebi ozbiljan cilj: Hoću da budem kao Saša Popović!
Heni - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

"Belgrade Music Week" festival na Ušću počeo je sinoć, a publiku će u okviru istog još par dana zabavljati brojni mladi i trenutno popularni izvođači. Među njima su i osnivači "Generacije zed", Heni i Popov, koji su pred svoj nastup istakli da uopšte nemaju tremu i da su spremni za šou.

- Prošle godine sam imao tremu, sada nemam uopšte... - počeo je priču Heni, koji je nedavno raskinuo vezu sa mladom umetnicom Mahrinom, koja nastupa sutra - rekao je Heni za "Telegraf".

Printscreen ,,Da li sa Dalilom", Hype TV
Marina Cvetković Mahrina

- Znam da je sutra Mahrina ovde, ne verujem da ću doći da je slušam, jedino ako ne budem imao šta da radim. U dobrim smo odnosima, ali ne bih da zateknem ovde njenog novog dečka - rekao je pevač kroz smeh.

Mladi producent se zatim osvrnuo na prijateljstvo i saradnju sa najpopularnijim mladim reperom, Vojažom.

- Vojaža gledam kao brata, to je prvi lik koji sa kojim sam radio od početka. On je takav, mnogo me nervira i ja njega nerviram, ali nema zle krvi među nama. Sve je samo šala. Često mi se nameće pitanje da biram između Breskvice i Vojaža, ja ipak biram oboje - priznao je on.

ATAImages/ Antonio Ahel
 

Od svoje muzičke kuće, želi da napravi imperiju, a za to mu je uzor Saša Popović.

- Volim da kupujem skup nakit, ali tek sam krenuo da zarađujem veliki novac pa ne znam gde da ga potrošim. Razmišljam o tome. Kupio sam stan, hoću da kupim neka malo bolja kola, ostalo sve ulažem u karijeru. Ne smatram da imam veliku karijeru iza sebe, ali imam popularnost. Želim da budem dugo na sceni i da budem zapamćen. Imam u planu da osvojim Balkan, da budem Saša Popović i imam svoj "Grand Šou" - istakao je bio Heni.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike