Draganu je pobeda u „Zvezdama Granda" izmakla za dlaku! S mentorkom i „ratovao" po probama, a do samog kraja ga je bodrila ova žena (FOTO)

25.06.2023

11:50

0

Nedavno, Đurić joj se zavetovao na večnu ljubav

Draganu je pobeda u „Zvezdama Granda" izmakla za dlaku! S mentorkom i „ratovao" po probama, a do samog kraja ga je bodrila ova žena (FOTO)
Dragan Đurić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Slavica Angelova iz Makedonije „pokupila" je pehar prošle večeri u „Zvezdama Granda", a Dragan Đurić iz tima Cece Ražnatović zaključio je svoje takmičenje kao drugoplasirani. Ovaj mladi nastavnik muzičkog iz Doboja, inače, svojevremeno je nabrojao Aca Pejovića i Sašu Matića kao svoje velike uzore.

Iako najčešće nasmejan, nije krio ni da mu je s vremena na vreme veoma kratak fitilj, što smatra svojom manom. Zato je, veruje se, umeo i da „uđe u vatru" s mentorkom kada dođe do odabira pesama.

„Malo je falilo da se potučemo!"

Dragan Đurić, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Bila je galama... Malo je falilo da se potučemo. Ove pesme nisam ja birao, to je sve zahvaljujući Ceci. Ja nisam hteo ove pesme, ali nije mi žao što sam ih otpevao - kazao je s osmehom u jednoj od emisija on, na šta mu je Marija Šerifović odgovorila:

- Eto, zato, kandidati, slušajte svoje mentore – jer je Ražnatovićka, naravno, znala kako da iz njega izvuče ono najbolje uprkos njegovom protivljenju.

Od početka pa sve do samog kraja njegovog učešća u pomenutom talent-šouu, inače, najveća podrška bila mu je izabranica Jelena kojoj se nedavno i zavetovao na večnu ljubav.

 

 

Podsetimo, pored pomenute pobednice i Dragana, još petnaest takmičara sinoć se borilo za glavnu nagradu - pesme i spota od produkcije, kompletni marketing, te skupoceni automobil. U pitanju su: Dženan Rakić, Martina Jozinović, Nenad Kostov, Maja Jevtić, Petar Bulatović, Lidija Matić, Nejaz Neki Ramčevski, Amna Jusić, Hamza Gušić, Ksenija Tanu, Igor Knežević, Sanela Hasić, Milan Bukilić, Ivona Damjanović i Semir Džanković.

Svi zajedno, svakako, radovali su se trijumfu Slavice, pa ujedno i njenog mentora Đorđa Davida koji sada planira da nastupa s njom - što vas čeka u snimku koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike