Ovo niste mogli da vidite u programu! Marija Šerifović pobesnela na finalu "Zvezda Granda": Evo šta ju je izbacilo iz takta (VIDEO)

24.06.2023

23:04

0

Vidno neraspoložena stigla je na snimanje

Ovo niste mogli da vidite u programu! Marija Šerifović pobesnela na finalu "Zvezda Granda": Evo šta ju je izbacilo iz takta (VIDEO)
Marija Šerifović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Večeras se u dobro poznatom studiju "Grand" produkcije održava veliko finale 16. sezone talent-šou programa "Zvezde Granda". Dok su se kantitadi predstavljali milionima gledalaca, mentori su davali izjave okupljenim medijskim ekipama, među kojima je bila i ekipa 24sedam. 

Marija Šerifović došla je na finalno veče vidno neraspoložena, što gledaoci u programu nisu imali priliku da isprate.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija Šerifović

Naime, iza velike scene je vladala tenzija i osećala se drama u vazduhu. Situacija je eskalirala kada je Šerifovićeva stala da daje intervju, a pobesnela je jer su je fotoreporteri slikali dok se pripremala.

Naime, fotografi su je slikali dok su joj tonci nameštali bubicu ispod košulje, što je nju izbacilo iz takta. Naljutila se i demonstrativno napustila fotografisanje i davanje intervjua. Nešto kasnije, Marija se ipak vratila i dala izjavu.

ATAImages/ Antonio Ahel
Marija Šerifović

Ona večeras ima pet kandidata koji se bore za titulu najboljeg u 16. sezoni, te su mnogi posumnjali da je zbog toga izuzetno napeta i uzbušena.

Da li se odljutila i šta je potom imala da kaže u intervjuu pogledajte u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike