Slavica je treća devojka ikad koja je pobedila u „Zvezdama Granda"! Jednom delila scenu i s Jelenom Tomašević, a nosila i kraću kosu! (FOTO)

25.06.2023

12:25

0

Angelova je i te kako ostavila traga u 16. sezoni čuvenog talent-šoua

Slavica je treća devojka ikad koja je pobedila u „Zvezdama Granda"! Jednom delila scenu i s Jelenom Tomašević, a nosila i kraću kosu! (FOTO)
Slavica Angelova - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Slavica Angelova iz Strumice u Makedoniji treća je devojka ikad koja je uspela da iz takmičenja u „Zvezdama Granda" izađe kao pobednica. Njene prethodnice su Džejla Ramović iz 13, kao i Milica Todorović iz druge sezone ovog šoua.

Svi ostali pobednici bili su muškarci - Branislav Bane Mojićević, Dušan Svilar, Darko Lazić, Stefan Petrušić, Darko Martinović, Amar Jašarspahić, Mirza Selimović, Haris Berković, Ibro Bublin, Riste Risteski, Aleksa Petrović, Anid Ćušić, Mahir Mulalić i Nermin Handžić.

 

 

Angelova je, inače, svoju pevačku karijeru započela pre oko šest godina u „Nekim novim klincima", prema njenim biografskim podacima koji se mogu pronaći onlajn, a danas povrh svega još i studira medicinu. Jednom prilikom, u rodnoj Strumici zapevala je i s Jelenom Tomašević, što svakako može da „stavi u svoju radnu biografiju".

 

 

Iako mahom smerna, na društvenim mrežama i te kako ima fotografija s latovanja i u kupaćem kostimu. Iz nekih ranijih njenih objava, takođe, mnogima je bilo iznenađenje da je vide s nešto kraćom kosom.

 

 

Ogromna podrška u svemu joj je MAJKA, s kojom takođe ume da se slika za mreže. Od nje je, prema komentarima, nasledila svoju lepotu.

Dok se takmičila u „Zvezdama Granda", imala je običaj da pojedine stvari radi na svoju ruku, zbog čega je njen mentor Đorđe David uvek reagovao. Govorio bi, kako se pre pisalo, kako „nije ispoštovala dogovor s proba" i zato je često završavala u baražu. Na tu temu, ona je jednom kazala da je to „nešto što joj se u momentu samo desi". Ipak, uspela je da se plasira u finale, a zatim i uz dosta truda da pobedi.

- Mi se tokom čitavog takmičenja sve vreme dogovaramo i uvek se trudim da ispoštujem ono što smo utanačili na probi, ali prosto nekad mi tako dođe i znam da malo „zeznem“ situaciju. Ali, nadam se da je sve ipak na kraju dobro, kao i ovaj put – kazala je svojevremeno Slavica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike