Jeziv snimak nasilja nad ženom Slobe Radanovića! Bivši krenuo za njom, izvukao je iz auta, pa bacio na ulicu (FOTO/VIDEO)

14.06.2023

23:55

1

Drama se dogodila ispred kuće pevača i njegove supruge, u Višnjičkoj banji

Jeziv snimak nasilja nad ženom Slobe Radanovića! Bivši krenuo za njom, izvukao je iz auta, pa bacio na ulicu (FOTO/VIDEO)
Jelena i Sloba Radanović - Copyright 24sedam/D. B.

Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena, nedavno je doživela, najblaže rečeno, strašnu neprijatnost od strane bivšeg muža s kojim je dobila sinove Luku i Nauma. Incident se dogodio ispred porodične kuće Radanovića u Višnjičkoj banji. 

Nekadašnji izabranik, naime, fizički je nasrnuo tada na Jelenu, nakon čega je ona završila u Urgentnom centru sa svojom sestrom, koja je inače u drugom stanju. O ovome se dosta pričalo i pisalo, a sada je ekipa „Paparaco lova" došla do snimka okršaja sa jedne od kamera komšija koji su, kako su ranije istakli za medije, bili ozbiljno zabrinuti za Radanovićku.  

Na snimku se jasno vidi kako ju je bivši izvukao iz vozila pošto je ušla da veže pojas nasledniku koji ima autizam. Zatim, bacio ju je na ulicu

- ...Zaista ne mogu da prepričavam šta se danas detaljno desilo... Ali upravo sam saznala da je moj bivši muž izjavio u policiji da smo se sukobile njegova žena i ja, dakle da mi povrede nije naneo on! Povrede mi jeste naneo on! Ona me je snimala telefonom dok sam stavljala dete u kola i tako je sve počelo, a povrede mi je zadao on! Na sudu može da laže da nema ništa tako što sve što ima prebaci na nekoga drugoga....

- U policiji može da me prijavljuje večno, oni uvek moraju da naprave zapisnik na osnovu njegove priče. Kada centru za socijalni rad kaže bilo šta što nije afirmativno za jednu majku oni moraju to da provere, a danas pokušava da se sakrije iza svoje devojke - pisala je onda Jelena na svom Instagramu, u jeku drame tokom koje je Sloba bio u Sloveniji zbog poslovnih obaveza. 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike