„Pala je, gurali su se, vukli je po ulici..." Komšije Jelene i Slobe Radanovića i dalje uznemirene: Kakav je to bezobrazluk!

27.05.2023

21:55

0

„Prašina" se u Višnjičkoj banji još nije slegla

„Pala je, gurali su se, vukli je po ulici..." Komšije Jelene i Slobe Radanovića i dalje uznemirene: Kakav je to bezobrazluk!
Jelena i Slobodan Radanović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Veliki incident koji je izbio ispred kuće Jelene i Slobe Radanovića u Višnjičkoj banji umnogome je uznemirio i komšiluk poznatog para, koji nije mogao da veruje šta se dešava pevačevoj ženi. Za jedne medije prisetili su se strašnog događaja pa ispričali šta su sve videli kroz prozor ili čuli, a jedna od njih naglasila je i kako mora da postoji snimak svega, jer su kuće u tamo uglavnom pokrivene sigurnosnim kamerama.

- Čula sam dreku, pa sam pogledala kroz prozor. Ne želim da se mešam, ali ću vam reći šta sam videla. Meni nepoznat čovek se raspravljao s Jelenom. Nju znam jer mi je komšinica, divna je i dobra žena - kazala je izvesna žena iz komšiluka Radanovića za „Kurir", pa dodala kako je pevačeva supruga pala pošto ju je, najverovatnije, „muškarac koji je galamio i gurnuo".

„Zvonili su im na vrata, nisu odustajali!"

- Ona mu je nešto objašnjavala i odjednom je pala na pod. Pretpostavljam da je taj muškarac gurnuo. Nakon toga je prišla žena i udarila je. Jelena je ušla u kuću, a oni su zvonili na vrata. Nisu odustajali. Posle nekoliko minuta izašla je iz kuće i krenula kolima negde. Čula sam kad je ta žena dobacila muškarcu: „Prepreči joj put." Kako je sve delovalo, pomislila sam da je u pitanju njen bivši muž - kazala je, te nastavila:

- Ubrzo je došla policija. Jako sam se uznemirila. Vukli su je po ulici, bili su jako bezobrazni. Ta žena ju je gurala, nije joj dozvolila da uđe u auto. Bože, šta se dešavalo. Nisam samo ja gledala kroz prozor taj prizor, mnogi su. Jedan komšija je čak izašao, ali su oni otišli. Posle sam čitala u medijima da je moja komšinica bila u Urgentnom centru i da ima povrede po telu. Ovde su sve kuće pod kamerama, tako da snimak sigurno postoji - istakla je ona.

Podsetimo, Radanovićka je tri sata provela u Urgentnom i tamo je detaljno pregledana. Po izlasku, sreča je bivšeg i njegovu partnerku koji su tada dolazili na pregled. Sloba, koji je u jeku drame bio u Sloveniji zbog poslovnih obaveza, na Instagramu je u jednom momentu poručio: „Kada mačke nema, miševi kolo vode", napominju pomenuti mediji.

Slobodan Radanović, Instagram printscreen/slobaradanovic
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike