Jelena i Sloba Radanović prvi put u javnosti nakon incidenta sa njenim bivšim mužem: Pevaču zastala knedla u grlu zbog ovoga (VIDEO)

06.06.2023

22:22

0

Oboje su blistali, a Jelena je privukla pažnju svojom haljinom

Jelena i Sloba Radanović prvi put u javnosti nakon incidenta sa njenim bivšim mužem: Pevaču zastala knedla u grlu zbog ovoga (VIDEO)
Jelena i Sloba Radanović - Copyright 24sedam/Danica Božović

Darko Lazić je večeras napravio promociju svog novog albuma, gde su se okupile njegove brojne kolege. Između ostalih, pojavio se i pevač Sloba Radanović sa suprugom Jelenom, a ovo je bilo prvi put da dođu na neki javni događaj nakon incidenta koji se desio sa njenim bivšim mužem.

Njih dvoje su blistali, a Jelena je posebnu pažnju privukla haljinom koju je obukla, u kojoj je istakla svoje atribute. No, o onome što se desilo nisu želeli da pričaju.

Ipak, Sloba nije mogao da ne prokomentariše da mu se dopada Darkov album, te da ga jako ceni i poštuje, a za to ima veliki razlog.

- Darko je jedna čista duša, jedan od najboljih momaka koje sam upoznao. Čovek koji nema trunku kvarnog u sebi, zato ga mnogo volim i poštujem - rekao je Sloba, pa dodao:

- Kada sam bio na svojim počecima, on je već daleko dogurao, a ja sam bio niko i ništa, on me uvek uvažavao, i mene i moje pevanje i bilo mu je drago kada me vidi, tako je i dan danas. Evo sad sam se naježio, ali po tome se vidi kako je dobar čovek.

24sedam/Danica Božović
Jelena Radanović, Darko i Katarina Lazić, Sloba Radanović

Podsetimo, pre nekoliko dana Jelenu je napao njen bivši suprug ispred porodične kuće u kojoj ona živi sa Slobom. On joj je tada naneo telesne povrede, a ona ga je odmah prijavila policiji i bila u Urgentnom, kako bi sve povrede bile konstatovane. 

Sloba u tom trenutku nije bio u Srbiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike